Uncategorized

Poeti

Ma intristeaza… de fapt nu ma intristeaza, ma irita sa vad ca si in lumea scriitorilor se intampla lucruri de genul asta.

Eu raman cititoarea lui Razvan Tupa si a Elenei Vladareanu, chiar daca ma depasesc conflictele astea…

8 Comments

 • Reply
  blowfish
  13/07/2006 at 1:22 PM

  sa zicem ca citesti niste cartzi scrise de un autor si intr-un final afli ca autorul acela este mai “ciudat” dintr-un motiv sau altul . Ce o sa faci regretzi ca ai citit cartzile si consideri ca nu vei mai citi cartzile care vor aparea sau nu conteaza cum e omul atata timp cat itzi place ce scrie si cum scrie si de ce scrie

  for me dont matter the person it matter the brainstorming who can be seen in the pages of the book

 • Reply
  andressa
  13/07/2006 at 1:41 PM

  Eu voiam sa spun ca nu imi place ca si in lumea lor sunt conflicte de tipul ala.

  Si pentru mine conteaza mai multe lcururi decat felul in care scrie. Conteaza si ce fel de om e. Dar n ue cazul lui Tupa sau a lui Vladareanu – in cazul de mai sus ei nu sunt personaje negative.

 • Reply
  Licuriciu
  13/07/2006 at 3:08 PM

  Interesant ca nu iti place.Dar nu ar trebui sa te surprinda.Stii si tu in ce fel de tara traim,si penibilul atinge fiecare arie de activitate.Asta e,asta avem,cu asta defilam.E regretabil ce s-a intamplat,dar nu ma mira.

 • Reply
  Hacky Maximus
  13/07/2006 at 3:08 PM

  eu raman fan Bacovia 😀

 • Reply
  Neo
  14/07/2006 at 12:05 AM

  Andressa,

  Tu vorbesti despre o lume mult mai buna decat cea in care traim. O lume in care oamenii inteligenti, capabili de a crea adevarate opere (in arta, literatura, stiinta, etc…) sunt deasupra unor neintelegeri marunte. Oameni care datorita inteligentei si darului pe care il au stiu prea bine cum sa nu comita actiuni care nu le fac cinste.

  Totusi nu trebuie sa uitam ca sunt oameni, si ca toti oamenii, au defectele lor. De accea nu judec opera dupa caracterul sau conceptiile creatorului ei. Indiferent cum au fost(sunt) ca oameni: Mircea Eliade, Emil Cioran, Eugen Ionescu, Constantin Brancusi, Mihail Sadoveanu, Marin Preda, Gheorghe Zamfir (ca sa enumar doar cativa dintre romanii celebrii) nu pot spune ca nu apreciez opera lor si ca nu imi face placere atunci cand o citesc, vad sau aud.

  Desi suntem o tara in care Gigi Becali este pe locul 13 (interesant numar, nu-i asa? :D) in totul “Celor Mai Mari Romani” http://www.mariromani.ro/top100.php (campanie lansata de TVR) chiar inaintea lui Henri Coanda, I.L.Caragiale, Nicolae Iorga, George Enescu… (ca sa nu mai amintesc de Bivolaru si Radoi de pe locurile 20 si 21) nu cred ca ceea ce s-a intamplat este doar din cauza ca suntem in Romania. Râca, invidia, dorinta de a-i inlatura pe cei care nu sunt de acord cu tine prin orice mijloace se practica si prin alte parti cu succes.

 • Reply
  Lulu
  14/07/2006 at 12:08 AM

  Ah, pai lumea artistilor e plina de orgolii incomensurabile, cred ca nici popii si nici doctorii (orgoliosi traditionali) nu ii depasesc la capitolul asta. Si asta e un fapt de notorietate si vechi de cand lumea artelor, cred ca si asta da un pic de “boem” unei lumi ce pentru noi, cei profani, are categoric ceva transcendent.

 • Reply
  Lulu
  14/07/2006 at 12:10 AM

  Am uitat ca voiam sa mai spun si ca ce creaza un artist si cum e artistul ala ca om pot fi doua chestiuni diametral opuse si niciuna nu o influenateaza pe cealalta pe scara valorii. Nu te supara ca se cearta ca chiorii, istoria literaturii ar fi goala fara asemenea picanterii 🙂 !

 • Reply
  blowfish
  14/07/2006 at 9:33 AM

  true true Bacovia

 • Leave a Reply