Uncategorized

Activitati ONG-istico-culturale si micro-campanie de promovare

Scuzati cacofonia din titlu! 🙂

Va anuntam acum ceva timp de minunata conferinta Mobilitatea Elitelor.  Felicitari organizatorilor pentru minunata idee de a face un blog pentru prezentarea evenimentului! Usor de navigat, de updatat. Excelent.

Ieri si azi am fost la aceasta conferinta [faceam parte si din echipa de organizatori, desi am ajutat foarte putin]. Invitati de exceptie, dupa cum puteti vedea pe blog, nivelul discutiilor a fost cel putin la nivelul celor mai optimiste asteptari. Mi-a placut. Si Nihasa  a fost la atelierul de sambata dimineata si poate va scrie pe blog despre impresiile lui.

De acolo am plecat in parcul IOR unde avea loc Targul Voluntarilor. Evenimentul face parte din “Saptamana Voluntariatului” [8-14 mai 2006]. La intrarea in parc m-au intampinat echipele BGS pentru interventie in caz de dezastre. Am aflat ca BGS fac voluntariat! De fapt, BGS ofera servicii de paza, interventii rapide si in caz de dezastre au echipe de profesionisti [ce se ofera sa ajute] ce intervin gratuit pentru comunitate. Cei ce intervin sunt platiti de firma insa. Interesant, nu? Eu nu stiam asta.

Urmatoarele standuri erau ale ProVobis si apoi PALTIN  si CENTRAS . Restul nu mai conteaza 😛

Sinziana mi-a zis sa gasesc o metoda de promovare pentru PALTIN ca nu avusese timp sa se ocupe de asta. Asa imi trebuie daca sunt coordonator de imagine 🙂

Asa ca am intrebat: Ce resurse materiale avem? Ce resurse umane avem? Obiectivul era clar: gasire voluntrari, mai precis, intocmirea unei liste de contacte de la persoane ce vor sa faca voluntariat la noi.

Cu o foaie de flipchart, post-its si 2 persoane care puteau raspunde la intrebari sau imparti fluturasi am inventat: PALTIN AFLA!

Am scris mare, mare pe o foaie de flipchart “PALTIN AFLA”si pe multe post-its lucruri de genul “Afla cine a fost primul primul primar copil din Romania. Cauta PALTIN AFLA”, “Afla ce promit elevii in campaniile electorale. Cauta PALTIN AFLA” etc etc

Grupul tinta erau tinerii din parc, iar persoana care urma sa astepte oamenii la stand era un membru al Asociatiei. Sinziana a impartit fluturasii si noi am asteptat curiosii la stand.

Maine va voi putea spune exact cate fise de voluntar completate avem!

5 Comments

 • Reply
  oalex
  16/05/2006 at 3:57 PM

  Hey!
  Ma interseaza si pe mine sa aflu mai multe detalii despre ONG-ul de care te ocupi.Vorbeste si tu cu Bogdan si vezi cum faci te rog sa imi spui si mie mai in detaliu in ce consta treaba pls!!

 • Reply
  andressa
  17/05/2006 at 10:45 PM

  Scrie un mail la andressa@andressa.ro si cere-mi detalii. Iti raspund cat de repede pot.

 • Reply
  Costy
  01/06/2006 at 10:15 PM

  Bah scrieti si voi despre numele ONG cand a fost infiintat care sunt scopurile activitatii sale cum a obtinut finantarea cati membri are ce rzultate ale activitatii sale pot fi considerate mai importante

 • Reply
  andressa
  01/06/2006 at 10:18 PM

  Daca dai click pe PALTIN sau CENTRAS intri pe site si citesti in voie. toate bune.

 • Reply
  onca
  13/07/2006 at 11:50 PM

  ma oftic ca site-ul PALTIN nu e actualizat … mi-ar fi de mare folos niste informatii la zi…cred ca o sa-ti scriu un mail 😉

 • Leave a Reply