Uncategorized

Scuza-ma… Fluture?

Ies val-vartej din cladirea unde lucrez, asa cum fac de cateva oripe zi, ca sa ajung la facultate; de data asta alergam, ca in fiecare luni, la sedinta de redactie de la CJI a echipei Bullet .
Fac stanga dupa cladire si trec pe langa un tip care abia isiparcase masina… Il privesc, ma indoiesc si totusi intreb…”Scuza-ma… Fluture?”
Se uita si el si zambeste: “Da, tu esti Andressa, nu?”
I-am vazut poza pe blog si acum l-am recunoscut pe strada.
Am uneori impresia ca il vad pe Vivi … sau pe Alex Brie
Mai greu.
Uite insa ca se poate! Mi-a zis ca stie ca am postat de doua oriin ziua aceea. E abonat… ce ciudat mi s-a parut. Eu, lipsita decomputer si internet acasa – pentru o perioada – si extrema de prinsala serviciu, habar nu am ce se mai intampla in blogosfera …
Sunt vecina cu Fluture (pe care nici nu stiu cum il cheama!). Incladirea de langa, la parter, are el biroul. Si sta chiar la geam…vede oamenii cum trec, asa cum scrie si pe blogul lui!
Pe geamul biroului lui Fluture e un afis mare pe care scrie”Adu-mi laptopul inapoi si iti dau 1000 de dolari” .. sau de euro, numai stiu. Scrie si pe blogul lui despre asta
Asta era luni. Marti cand am trecut pe acolo cu doiprieteni l-am salutat de pe strada si mi-a raspuns! Afisulera tot acolo.
Azi nu l-am vazut, desi am trecut pe acolo deja de trei ori. Imiintind gatul si ma ridic pe varfuri, zambesc cu gura pana la urechi sivorbesc singura: Ce mica e lumea! Sau ce mare e blogosfera!
..to be continued…

1 Comment

  • Reply
    Fluture
    05/04/2006 at 8:25 PM

    Aici Fluture:) Eram si te-am vazut intinzand gatul:) Chiar ti-am facut cu mana, dar acolo e mai intuneric si cei de afara nu vad. Eu te-am recunoscut din pozele de la Blogfest:) Intr-o zi poate imi fac curaj si te invit la un ceai, sa-ti spun cum sta treaba cu ONG-urile din Ro:)

    Pe maine:)

  • Leave a Reply