Uncategorized

LUNI

Scriu acum ca sa laud.
M-am oprit din lucrat, desi am devenit sclava computerului de labirou si orice pauza neintemeiata ma va tine aici pana maine, pentru caa aparut LUNI.
De 20 de minute am fost anuntata de tehnoredactorul revistei, LUNIsta cuminte si asteapta sa fie citita. Normal ca am lasat Excel-uldeoparte; formularele de evaluare pot sa mai astepte, textele din LUNI,nu!
Revista e nemaipomenita. Este scrisa cu umor si condei, subiectelesunt foarte bine alese, textele sunt accesibile si dinamice, e genul derevista care ma face sa ma zgarii pe ochi ca nu o fac eu de la primalitera, la ultimul enter. As vrea sa o fi scris eu, sa fi ales eusubiectele, sa le fi corectat si pus in pagina, numai asa, ca apoi sama laud ca face CEA MAI TARE REVISTA DE STUDENTI.
Lipsiti de fonduri si indrumare profesorala, micutii de la filosofie fac o treaba excelenta.
Si de cate ori apare un numar, ma oftic iar pentru ca sunt laJurnalism si la capitolul publicatii si creativitate STAM FOARTEPROST. Bai, dar FOARTE FOARTE PROST.
In numarul asta, se face si putin misto de studentii la jurnalismsi strategia noastra de la Targul Educatiei. Foarte bine! O meritam!
Imi place sa cred ca filosofii au mai mult timp liber 😛 ca noitoti lucram si nu mai avem timp si nici motivatie sa cream motivepentru care sa fim mandri de facultatea noastra. La filosofie nu stiucum e. Poate ca au mai mult timp liber sau nu, poate ca au ce nelipseste noua: un Coordonator (vezi Testul BELBIN). Eu una sunt Finalizator!
Cert este ca rezultatul muncii studentilor de la FILOS e bestial.Si e genul de revista in care VREAU SA SCRIU. Si cum mi s-a propus safac asta, abia astept sa imi fac timp sa pun pe hartie ceva.
Bravo “LUNI” si la mai mare!
Sa nu credeti ca ii laud pentru ca sunt prietena ca unii din redactie.. Nicidecum… 🙂

3 Comments

 • Reply
  piticugras
  03/04/2006 at 6:56 PM

  Nu ai cum sa scrii la revista aia. Nu am citit-o dar simt ca o privesti prea profesional.corect ar fi asa. beau 6 beri si ce misto ca ezista aia care ma lasa sa scriu ce simt. 😛

 • Reply
  andressa
  04/04/2006 at 6:19 PM

  iti multumesc pt ca m-ai ajutat sa vad calea cea dreapta.

 • Reply
  Marian
  06/04/2006 at 3:44 PM

  Bai, mersi de recomandarea revistei. Nu doar stii sa apreciezi valoarea, dar apreciezi din timp locul unde o sa publici si tu.
  Ah, misto articolul din Bullet:P

 • Leave a Reply