Uncategorized

Musafirul de la ora 5

Prima data amauzit de relansarea Muzeului Antipa la Olimpiadele Comunicarii 2005 cand, avandsi de ce, Bogdan Naumovici se lauda cu campania care adusese multi, multivizitatori pe portile muzeului. Aici puteti vedea printurile din campanie, cautati la campanii 2005.

Astazi, poposinddirect de la Brasov, am fost la a treia conferinta din programul “Musafirul dela ora 5” Pentru 2 lei noi, am primit un bilet pe care scria “Musafir”, am baut un ceai,am mancat doi biscuiti, am vazut diapozitive cu animale stranii si am ascultatmarturia directorului muzeului despre animalele din expeditiile sale.
Am vazutsi un filmulet despre mamifere! Am aflat astfel ca ornitorincului ii ieselaptele prin piele, ca si koala e marsupial (daca stiati, bine ca sunteti voidestepti!), ca inainte sa ajunga in marsupiu pentur noua luni, puiul de cangure un fel de viermisor, ca valul tsunami din Asia a adus la mal speciinemaivazute de animale.

Cel mai mult mi-aplacut faptul ca angajatii muzeului se purtau de parca eram cu adevaratmusafiri: amabili, grijulii, zambitori si vizibil emotionati pentru ca seumpluse sala. Pareau parintii copilului mic, slab, cu ochelari si faraprieteni, incantati ca la petrecerea micutului au venit colegii lui!

La sfarsit,directorul muzeului ne-a multumit, ne-a spus ca facem lumea mai bunapetrecandu-ne timpul liber acolo, afland astfel mai multe despre mediulinconjurator.

Iar eu sunt deacord cu el!

2 Comments

 • Reply
  Rainforest
  30/01/2006 at 3:02 PM

  O analogie foarte frumoasa.

 • Reply
  poke
  30/01/2006 at 5:15 PM

  “..copilului mic, slab, cu ochelari si fara prieteni”
  me! me! me! 😀

 • Leave a Reply