Diverse

business meeting and enya

Azi am avut prima intalnire de afaceri.
Sa povestesc intai cum am ajuns sa ma vad fata in fata cu prestatorul de servicii. Din lenea-mi si neproductivitatea-mi perena ma trezeste uneori un coleg care imi mai zice sa fac una alta. Vrem sa schimbam firma de net. “Ia afla si tu cat ne costa la ****** (firma de net)” si din cauza acestei fraze , acum o saptamana, a trebuit sa fac si altceva decat sa ma dau pe net ca un copil de 14 ani.
Am sunat, am vorbit, dupa o saptamana nu fusesem in stare sa aflu un pret pentru ca aia insistau sa ne vedem fata in fata pentru a negocia. Colegii mei isi pierdeau rabdarea. Asa ca, atunci cand m-a sunat prestatorul de servicii, l-am pus la respect. Pai bine, dom’le, e posibil sa nu imi spuneti o oferta intr-o saptamana? Trebuie sa vin la voi la firma sa imi spuneti cat ma costa ? Inadmisibil! As dori sa aflu cat ma costa astazi si eventual, fara sa ies din birou.
In timpul acestui discurs eram in autobuz, intr-o aglomeratie de nedescris si toata lumea se uita cu gura cascata la mine. Eram evident, in blugi, cu polarul verde si geaca asijderea, cu fularul innodat de cateva ori – ca un eschimos. Si in adidasi, of course. Ca un pusti de clasa a opta. Dar l-am facut praf pe ala, si-a cerut scuze si astazi ne-am vazut.
 
Am pregatit intalnirea cum am stiut eu mai bine: am aruncat mormanul de brosuri pe care le tot adun, carandu-le de la cutia de scrisori pe biroul meu; am facut cafea, am scuturat tastatura de firimituri… am pus Enya! Mi s-a parut ca pentru o negociere este parfum.
 
Intalnirea cred ca a durat 15 minute. Cat dureaza sa iti spuna cineva cat te costa un abonament ? Iar Enya lalaia in fundal. Era chiar romantic, acum ca ma gandesc.
 
Am inceput sa apreciez Enya cand eram in liceu si aveam un prieten care povestea cum fusese el la munte si statea intr-o poiana ascultand Enya. Era sublim. Eu ascultam ca popandaul si ma minunam: Ce o fi Enya asta? O fi rock? Pop? Pana la urma am aflat.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  marzipan
  28/11/2005 at 3:14 PM

  pops > enya.

 • Reply
  andressa
  28/11/2005 at 3:16 PM

  judo me

 • Reply
  marzipan
  28/11/2005 at 3:17 PM

  if i judo you, i destroy you ='(

 • Reply
  contrasens
  28/11/2005 at 7:16 PM

  data viitoare incearca cu loreena mckinnitt…

 • Reply
  marzipan
  29/11/2005 at 12:22 PM

  http://www.quinlanroad.com/

  welcome to spelling.

 • Reply
  contrasens
  29/11/2005 at 12:38 PM

  multzam… stiu c-am comis-o, insa n-am mai considerat ca era necesar sa-i mai umplu blogul cu corecturile mele. daca era sa ma uit dupa spelling era de ajuns sa ma uit pe coperta albumelor. banuiesc ca tu le ai pirat… ma bucur totusi ca ti-am dat motiv de satisfactie. you’re the best!!!… 🙂

 • Reply
  andressa
  29/11/2005 at 12:40 PM

  down boy, down!!

 • Reply
  Anonymous
  29/11/2005 at 12:41 PM

  “banuiesc ca tu le ai pirat…”

  lolowned

 • Leave a Reply