Diverse

povestile continua

Ne-am intalnit la Starbucks dupa cum vedeti mai sus. Alti bloggeri care si-au invitat cititorii la o degustare de cafea, o mostra de tort de morcovi, o intreaga Mocha Praline si o prezentare despre cafea au fost: Vlad Petreanu (nu-l mai vazusem demult!), Chinezu, Simona Tache si Julius de la Daily Cotcodac.

In ciuda apropourilor mele, reteta pentru deliciosul tort de morcovi nu a fost dezvaluita. Am pierdut o lupta, dar nu si razboiul! Va anunt cand reusesc sa o aflu. (Fie vorba intre noi, cred ca daca ma chinuiesc reusesc sa o obtin haha! sa facem un pariu?) Am gustat insa din cafeaua Christmas Blend de anul acesta (in fiecare an e un amestec diferit!) si din doua feluri de prajituri buuuuuune.

Invitatele mele au fost Raluca, Miky si Corina si chiar am stat de vorba despre ce ne-am propus. Miky a spus ca mi-a citit tot blogul, cap-coada! Si a facut si ea o bursa Erasmus dupa ce a citit despre a mea. Un compliment care ma face sa rosesc. 🙂

Fetele m-au mai intrebat despre munca mea si despre Testos, mai precis de ce i-am spus Testos pe blog. Si chiar am stat la povesti: asa cum am spus, dar nu credeam ca ne vom tine cuvant! Am adus si carti pentru copii (pe mine m-a ajutat Catalina, invitata Chinezului, sa iau o carte pentru ca nu aveam timp sa trec pe la librarie – mi-a luat Huckleberry Finn pentru ca nu a gasit ce doream mai mult: Lemony Snicket – A Series of Unfortunate Events). Am primit si cadouri: cate o cana frumoasa si cafea de facut acasa. Practic ne-am incarcat cu energie pozitiva cat sa ne tina pana la Craciunul viitor.

Multumin pentru invitatie si pentru ospitalitate!

Poze mai jos.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    dzeta
    16/12/2010 at 2:44 PM

    Nefiind trecut prin Bucuresti de citiva ani, trebuie sa intreb si eu oarecum stupid: e tortul de morcovi acelasi lucru cu “carrot cake”?

    Daca da, uite si o reteta:
    http://recipecircus.com/recipes/LyndaLoo/COPYCAT/Starbucks_Carrot_Cake.html

    N-am incercat-o, dar ingredientele sunt cele normale.

    • Reply
      andressa
      16/12/2010 at 4:44 PM

      @dzeta:

      hahahahahaha!
      o sa incerc si reteta asta sa vad daca iese ca la starbucks. ala pe care l-am facut eu, dupa o reteta gasita tot pe net, a iesit 90% la fel. probabil diferenta este intre a-l coace la cuptor profesional si la unul basic de bucatarie.

  • Reply
    sidryane
    16/12/2010 at 3:00 PM

    Dar cu cata gratie am evitat aparatul de fotografiat:)) Am I good or what?:))
    Totusi, pentru arhiva personala, cum putem face si noi rost de toate pozele? 🙂

    • Reply
      andressa
      16/12/2010 at 4:41 PM

      @sidryane:

      iti trimit ceva pe mail. cauta in spam daca nu ajunge mailul.

  • Reply
    Corinas
    16/12/2010 at 5:08 PM

    Merci de invitatie, Andressa 🙂

  • Reply
    zapacita
    19/12/2010 at 7:22 PM

    A fost foarte dragut.
    De Craciun fac si eu tort de morcovi:)

  • Leave a Reply