NE DISTRAM

Cât costă intrarea la piscină în București. Locuri recomandate

Pe final de vară și la început de toamnă călduroasă, poate vreți și voi să faceți o baie când aveți o zi liberă. Iată cam la ce prețuri ar trebui să vă așteptați, dacă mergeți la piscină în București.

Younivers Summer Club. E preferata mea, se află lângă Casa Presei Libere. Clubul are 2 piscine, una din ele este pentru copii, plus 2 jacuzzi-uri. Prețul pentru acces depinde de locul unde te așezi (pe șezlong): la piscina mare, costă 75 de lei, iar la cealaltă, 50 de lei. Copiii sub 3 ani intră gratuit, iar între 3 și 12 ani, au reducere 50%. De la bar se pot comanda băuturi sau mâncare. Serviciul nu e prea rapid, iar prețurile sunt un pic piperate.

Pescariu Aqua. Zona Floreasca, strada Glodeni. Cea mai mare piscină exterioră din oraș, din câte știu. Accesul costă 60 lei de luni până vineri, și 100 lei în weekend, pentru adulți. La copii, costul e de 40 lei (luni-vineri) sau 50 lei. Costează și înălțimea copiilor: pănă la 80cm înălțime ei intră gratuit, între 80cm-135cm au 50% reducere (adica 50 in loc de 100 lei), iar dacă au peste 135cm plătesc tarif de adult.

Therme. La Therme găsiți toate tarifele pe site, e un tabel complicat de explicat. Ideea e că tariful depinde numărul de ore pe care vrei să le petreci acolo (pornește de la 3 ore), de ziua săptămânii (de luni până joi sau vineri până duminică) și de zona în care vrei acces. Astfel, ca să vă faceți o idee, în zona Galaxy (pentru familii), pentru luni-joi, 3 ore costă 49 lei pentru un adult, iar acces pentru o zi în aceeași perioadă costă 70 lei. Sunt reduceri pentru copii (3-16 ani), seniori sau persoane cu dizabilități.

Daimon Club. Zona Tineretului. Prețul de acces la piscina exterioară este de 40 lei pentru adulți, în timpul săptămânii, iar în weekend este 60 de lei. Copiii de până la 12 ani au reducere: 30 de luni până vineri și 40 în weekend, dar au voie doar la piscina a doua, cea de copii. Se poate plăti și un abonament care îți dă acces mai multe luni sau tot anul. E mai avantajos, desigur. Sunați la club pentru detalii.

Voi la ce piscine mergeți? Nu fiți zgârciți, dați-mi un pont și voi! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bookish
  05/09/2018 at 11:16 AM

  Foarte fain este și la Grădina Floreasaca: https://www.facebook.com/gradinafloreasca/. Au 90 locuri și rezervă doar jumătate din ele.
  Anul acesta nu mi-a mai plăcut la Younivers. Muzica a fost incredibiiiil de tare, nu puteai să vorbești cu persoana de lângă tine. Hostessa a avut o atitudine aiurea, nu ne-a lăsat să ne alegem locurile în zona rezervată, pe motiv că sunt ocupate deja. Nu s-au ocupat deloc locurile alea, probabil le țineau în caz că pică cineva “faimos”. Când i-am sugerat să ne alegem alt loc ne-a spus că singurele disponibile sunt după gard, aka că putem pleca dacă nu ne convine (sau eu cel puțin așa am dedus din atitudinea ei). Pe la 3 după-amiază a apărut un grup de străini cărora li s-a oferit și o tipă entertainer acolo în zona lor…În fine, eu m-am lămurit care e treaba acolo și nu o să mai merg.
  Mâncarea foarte bună, nu am ce zice.

 • Reply
  10 piscine in Bucuresti unde copiii au distractia garantata - Mama pentru doi
  14/06/2019 at 7:29 AM

  […] Daimon mi-a recomandat-o Andressa.ro.  “Pretul de acces la piscina exterioara este de 40 lei pentru adulti, in timpul saptamanii, iar […]

 • Leave a Reply