CUMPARAM

Ce înseamnă un cadou inspirat și elegant? Reducere la plata online

A fost ziua mea. Mulțumesc, mulțumesc. 🙂

Am făcut 34 de ani și mă simt mai bine ca niciodată.

Primul motiv și cel mai important este că am avut alături de mine prieteni, oameni care mă fac să mă simt bine cu mine, așa cum sunt eu. (Un alt motiv e că fii-mea a mai crescut și nu mă mai scol de 7 ori pe noapte! Trăiască somnul și prosecco!)

Am primit o mulțime de cadouri și toate mi-au arătat cât de bine mă cunosc ai mei. Genți, cercei, că doar se știe pasiunea mea pentru accesorii, cărți, vinuri mișto, flori, un cec în alb pentru un weekend la mare. Toate spuneau o poveste despre mine și despre cei care mi-au fost alături.

Nu cred că le-a fost simplu. Nu că nu aș fi eu o carte deschisă, dar semăn mai degrabă cu un roman polițist cu răsturnări de situație.

Mie, când trebuie să aleg pentru cei dragi recunosc că nu îmi e deloc ușor: mă învârt de o mie de ori prin magazine, mă întorc de sute de ori la același produs și tot nu mă pot decide.

Cu traficul din oraș și timpul limitat, cumpărăturile online sunt pentru mine varianta cea mai simplă. Mi-am dat seama că așa am mai multă răbdare să aleg, de pe telefon, cerând în același timp părerea prietenelor.

De parcă nu m-aș simți deja destul de răsfățată în această perioadă, de când sunt client Mastercard mă simt ca membră a unui club select. Cei care au asemenea card se pot bucura anul acesta de la oferte și experiențe deosebite. În perioda 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018, este în derulare un program care include 165 de parteneri și oferte în 300 de locații participante, din categoriile Fashion, Călătorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Art&Deco, Business și Dezvoltare Personală. În fiecare dintre aceste locații, pentru orice plată cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business, Mastercard a pregătit surprize unice și oferte preferențiale, de la organizarea vacanței perfecte și până la surprinderea celor dragi cu cele mai inspirate cadouri.

De pe 28 mai până pe 3 iunie, pe librăria online cărturești.ro, unul din magazinele mele preferate, beneficiați de 15% reducere pentru orice produs achiziționat, dacă plata se face cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business. Oferta se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente pe site.

Mi se pare foarte interesantă abordarea și orientarea către nevoile clienților. Magazinele alese pentru oferte și experiențe sunt atent selecționate și cumva se potrivesc mănușă pe gusturile noastre și stilul de viață. Iubesc când un brand se apropie de clienți și face mai mult decât campaniile clasice, poate previzibile. Mastercard reușește să facă anul acesta un program de “împrietenire” real cu noi, clienții săi.

Așadar, vă urez spor la cumpărături!

 

Foto 1: Răzvan Lupica
Foto 2: Anelise Sălan

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Florin
  28/05/2018 at 9:47 AM

  Buna,

  Eu prefer oricand un cadou experienta unui cadou material, al carei amintire dispare dupa cateva zile/purtari. In ultima vreme au aparut cateva situri de profil, pe modelul celor care exista de ani buni in Europa de Vest. Un exemplu este http://www.experimenteaza.ro care ofera tot felul de experiente: zbor cu balonul, iti poti crea propriul parfum, poti sa conduci o masina de raliu, cei mici pot face karting cu masini pentru varsta lor, etc.
  Un avantaj foarte important pe care il ofera este acela ca beneficiarul cadoului il poate schimba pe site in termen de 3 luni – uneori este greu sa gasesti cadoul potrivit. 

  Zi frumoasa

 • Reply
  Laura
  19/07/2018 at 12:05 PM

  Foarte tare, multumesc pentru recomandare.

 • Leave a Reply