NE DISTRAM

Rețetă. Cel mai sănătos Iced Coffee și un VOUCHER de 100 lei

Nu știu voi cum sunteți, dar eu fără cafea nu pot să îmi încep bine ziua. Acasă sau adesea la birou, după ce mănânc și fac sport sau măcar merg pe jos la birou, îmi trebuie cel puțin o cafea. Vara aleg cafeaua rece, chiar dacă teoria spune că lichidele calde te ajută să te hidratezi mai mult. Unele teorii nu sunt bune în practică!

La birou am de trei luni un aparat BeanZ Coffee cu capsule (am din toate câte felurile câte o cutie, dar le epuizez întâi pe cele mai tari). Costă în jur de 400 lei, arată drăguț (cine trece pe aici inevitabil mă întreabă de unde este și cere o cafea!), e ușor de folosit și face o cafea foarte bună.

BeanZ vine cu mostre din toate cafelele

Când comanzi aparatul, primești un welcome kit care-ți prezintă toate aromele disponibile de cafea, mai tari, mai slabe, mai aromate, fructate sau acide, ca să știi ce îți place.

Rețetă. Cafea rece pentru zile de vară

Eu beau cam trei cafele pe zi, pănă în ora 14, că altfel cofeina nu mă lasă să dorm noaptea, și ca să fac lucrurile mai palpitante și cafeaua mai bună și sănătoasă, încerc să fac următoarele lucruri:

Folosesc un pic de zahăr de cocos sau zahăr brun infuzat de mine cu lavandă.

Asta înseamnă să amesteci lavandă uscată cu zahărul și să îl lași într-un borcan. Merge excelent cu cafeaua, credeți-mă! Se face la fel și cu vanilie, pui în zahăr semințele din păstaie sau pudră de vanilie.

Pun lapte rece, aleg de multe ori vegetal, îl prefer pe cel de alune de pădure.

Am mereu în frigider la birou, ori de alune, ori de migdale sau de cocos. Am și lapte de vacă pentru zilele în care vreau… lapte de vacă, desigur. 🙂

Pun gheață și amestec bine de tot. Am pus chiar cafea la congelator, deci pun cuburi de cafea înghețată, deja sunt la alt nivel! Folosesc pe post de shaker cana cu capac de la BeanZ, potrivită pentru cafea la pachet, dar merge și pentru a face o cafea rece. Cât am ținut la birou NutriBullet (l-am dus acasă însă), puteam mixa totul cu el.

Puteți adăuga scorțisoară la final.

Ce iese? Ceva foarte bun pentru Coffee Addicts!

Acum, dacă vreți și voi să încercați aparatul BeanZ și sortimentele lui de cafea, aveți de la mine un VOUCHER cadou în valoare de 100 lei pe care îl puteți folosi la o comandă care include și un aparat de pe site.

Indroduceți codul: BEANZANDRESSA.

Vă recomand să vă faceți abonament, plătiți lunar o sumă de bani (56 de lei – cel mai mic abonament) ca să vă fie livrată cafeaua la birou și să o luați la reducere. Ca să nu vă aduceți aminte că nu mai aveți chiar când s-a terminat!

Succes!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  catalina bosuioc
  07/07/2017 at 11:31 AM

  Imi place mult treaba cu abonamentul. Foarte bun! Mi-ai facut pofta sa eau o cafea rece :))

 • Reply
  Roxana
  07/07/2017 at 12:31 PM

  Asta da idee! Mai ales pentru mine, care beau cafea si seara 🙂

  • Reply
   andressa
   07/07/2017 at 1:22 PM

   Serios, si seara poti? Eu nu mai dorm bine daca beau dupa 16- 17.

 • Reply
  Mamalor3
  10/07/2017 at 12:12 AM

  Am făcut și eu azi un frappe cu cuburi de cafea, lapte și înghețată. Mmm! Ge-ni-al! Mâine mă duc sa-mi cumpăr și niște frișcă. Știu ca m-am îndepărtat de “cel maI sanatos” dar e atât de bun! Mulțumesc! Mă inspiri! Te pup!

  • Reply
   andressa
   10/07/2017 at 11:40 AM

   Pofta buna! :))) Si desi poate iti stric cheful, insist: RENUNTA LA FRISCA!!!

 • Reply
  Alina
  19/07/2017 at 5:49 PM

  Codul de cupon “BEANZANDRESSA” nu este valid.

  • Reply
   andressa
   21/07/2017 at 1:35 PM

   Imi pare rau. Nu stiu care e problema, o sa aflu in cel mai scurt timp. Multumesc

  • Reply
   andressa
   24/07/2017 at 12:56 PM

   Am verificat! Ca sa fie valid codul trebuie sa incluzi un aparat de cafea in comanda. E posibil sa fi incercat doar pentru a comanda cafea?

  Leave a Reply