TRAIM

Mica mea revolutie – ep 2

Am reusit sa ajung si a doua oara la sala de sport saptamana asta. Cu o usoara febra musculara, cu mai putin chef de distractie (doar o data e prima oara pe anul asta), dar si mai punctuala. Azi am avut o ora cu un antrenor, inclusa in abonament. Cred ca mi-am stricat relatia cu el din primele 5 minute si s-a razbunat cu multe fandari. Sa va explic: mandra de faptul ca am reusit sa ajung si mai devreme la sala, de faptul ca aveam o ora intreaga sa fac sport de data asta, m-au apucat pandaliile cand antrenorul care trebuia sa imi dea sfaturi facea conversatie cu cineva si cauta lent un pix ca sa isi noteze daca am vreo alergie sau vreo operatie recenta. Pai baaaai, pentru asta m-am tarat eu din pat si am baut si smoothie-ul pe drum? Ca sa il astept pe el 10 minute sa gaseasca un pix? Nu. Asa ca i-am zis zambind ca ma grabesc, ca as vrea sa incep cat mai repede sedinta pentru ca mi-e greu sa ajung devreme. Ce mi-a raspuns el? Ca el vine de la 7 zilnic la sala. La asta nu am mai zis nimic, cred ca privirea mea a comunicat suficient de clar ce cred despre aceasta situatie. Asa ca ne-am apucat de treaba.

Am alergat, m-am intins, am ridicat greutati, le-am impins, am tras de ele, m-am lungit pe jos, m-am ridicat, am pedalat. Cu ocazia asta am aflat ce fac multe aparate pe care nu le folosisem in viata mea. Oricat de obosita as fi fost, tot am remarcat un lucru: femeile pleaca de la sala cu o infatisare impecabila, ceea ce mie imi este imposibil. Probabil ca secretul lor este geanta uriasa pe care o au cu ele, cu o suta de mii de haine de schimb, trusa de machiaj, produse pentru coafat. Eu abia mi-am inghesuit incaltamintea de schimb, maioul, colantii si prosopul in ghiozdanel. A incaput si un portfard mititel, dar nu am timp sa ma machiez, asa ca problema s-a rezolvat. Cat despre par aranjarea parului la plecare, mai bine nu deschidem subiectul.

Primele concluzii dupa ce am inceput sa merg la sala: mers la sala si apoi la birou macar vreo 10h, inseamna ca ajungi seara acasa mort. Rupt. Daca adaugi si 2 ore in care iei masa si te joci cu copilul si mai pui si un pahar-doua de vin, atunci la revedere! Noapte buna!

Si asta e viata: dai un pic la pedale, muncesti, mananci si te culci. Si o iei de la capat. Dai un pic la pedale, muncesti, mananci si te culci. Vise placute!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply