Diverse

andreea si andrei

IMG_0915

El e Andrei si il iubesc! Purtam acelasi nume, dar nu l-am botezat eu, eu doar l-am tinut in brate ca sa doarma un pic. Si pentru mine (nu stiu daca si pentru Andrei) a fost cel mai misto moment de la petrecere!

Stiti mamele care povestesc ca cea mai frumoasa perioada a vietii lor a fost dupa ce li s-a nascut copilul? Ei bine, eu nu pot sa spun asta. Poate o voi putea spune peste ani, cand voi fi uitat cat de greu a fost si imi voi aminti doar zambetul si ganguritul fetei mele. Dar acum, la cald, pot sa va spun cu mana pe inima ca o perioada mai frumoasa din viata mea a fost acum un an, de exemplu, cand stateam la un hotel grozav din Algarve, in their bet suite pentru ca – hehe! – ne facusera un upgrade la camera, si imi incepeam fiecare si zi cu ananas si sampanie (totul e mai misto cand esti un pic tipsy) si continuam, la ocean sau la piscina cu nisip, cu bautura, fructe de mare si spa pana seara cand ma plimbam printr-un port agitat. Pfua! Ce viata! E frumos si acum, dar ALTFEL.  (Adica nu beau, nu petrec, nu ies din casa, uneori nu am timp nici sa ma spal! E frumos? Sigur ca e frumos cand ma joc cu fata mea, dar nu pot sa mint si sa spun ca nu m-am simtit mai bine niciodata. Totusi!)

Anyway, cand am fost la botezul lui Andrei si l-am tinut in brate, am devenit nostalgica imediat. E atat de mic si de delicat si de frumos. Mi-am dorit imediat sa mai fie si fata mea la fel de mica. Se pare ca am inceput deja sa uit de noptile nedormite si plansetele interminabile.

Sa ii uram bun venit lui Andrei in aceasta lume! Sper ca atunci cand va fi mare sa inteleaga ce efort au facut parintii lui pentru el, ca sa ii aprecieze si cand vor fi batrani si enervanti. Ii mai doresc sa faca la randul lui un copil cand e pregatit sa lase totul pe plan secundar pentru fiul sau fiica lui.

Draga Andrei, iti promit ca vei bea prima bere cu mine! Si ca sa nu risc sa o bei intai cu taica-tu, o sa iti fac cinste cand esti inca prescolar! =))

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ana
    14/11/2013 at 12:34 PM

    o poza cu tine si copilita ta nu ne arati? 🙂

  • Leave a Reply