Diverse

Culmea fidelitatii

Ireal! Dupa ce m-am dus zi de zi la farmacie luna asta, si de vreo 5 ori pe saptamana in ultimele 4 luni, ce credeti ca a decis pravalia cu pricina sa imi zica? Primesc un discount mai mare de 5% la fiecare achizitie pentru ca sunt cel mai fidel client (si cel mai nefericit, dupa camapania lor) ? Primesc un cadou ? Directorul imi strange mana pentru ca imi las toti banii la ei ? Nuuuuu.

Mi-au zis ca am atins numarul maxim de folosiri pentru cardul de difelitate. Say what? =)) Ce politica o fi si asta? Adica nu pot cumpara la nesfarsit, zi de zi, toate cremele si toate vitaminele, pana le epuizez stocurile si le dublez profiturile? Ei bine nu. Clientul nostru, stapanul nostru, dar nici chiar asa. Eu as vrea sa il premiez pe ala de la marketing de la ei care a venit cu ideea. “Hei! Stiu eu! Hai sa impiedicam cumparatorii sa cheltuiasca prea multi bani la noi, ca o sa ajunga sa nu mai aiba ce manca! Plus ca da faliment concurenta si e pacat, ca au si ei copii de hranit…” si omul a devenit angajatul lunii.

Farmacista s-a oferit sa scrie un email la “centru” ca sa explice ca sunt un client nemaipomenit (ca mai conteaza si sufletul, domnilor, nu doar cheltuielile facute la ei!) si ca merit sa imi ridice plafonul ca sa mai pot cumpara totusi produse de la el folosind cardul de fidelitate. Acum nu pot decat sa sper ca cererea va fi aprobata. =)))

Adevarul e ca au si ei dreptate. Ce dracu’ fac cu atata scutece, sampoane, creme, ser fiziologic si alte prostii? Ar trebui sa mai merg naibii la un restaurant.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Monica
  21/10/2013 at 9:22 PM

  Așadar ești o profitoare! Ia te uită cu ce te ocupi. O fi o măsură luată pentru cei care își împrumută cardul într-un grup lărgit de prieteni? Sunt revoltată, oricum.

 • Reply
  Cristian
  22/10/2013 at 4:11 AM

  De ce reduceri ai parte, 50% sau am pus eu un zero în plus? 🙂

 • Reply
  provinciala
  22/10/2013 at 3:25 PM

  :)) deci nu cred ca asa ceva e adevarat!

  eu una sunt dependenta de ani intregi de un anumit lant de farmacii unde am card de fidelitate (gold…deci fitza!). sunt in stare sa nu imi cumpar Nurofenul daca nu gasesc o farmacie a lor prin zona! dar daca as pati asa ceva m-as muta instant la urmatorii care nu imi debiteaza asemenea aiureli.

  sunt curioasa daca primesti contraoferte de la concurenta. stiu ca esti o delicata dar ai putea sa dai un nume. sa stim si noi ce riscam sa patim cand ne apucam de cumparat scutece.

 • Reply
  Cami
  24/10/2013 at 9:30 PM

  🙂 Este magic! Bravo lor!
  Atunci cand am mai multe de cumparat merg la BebeTei. Este un magazin ( nu e farmacie)de unde poti cumpara de la scutece, creme, ser fiziologic, lapte praf, cereale pana la accesorii pt carucior sau masina care ii vizeaza pe bebelusi. Se poate face comanda pe net si mergi la magazin doar ca sa ridici produsele si sa platesti. Sunt bine aprovizionati si una peste alta cred ca iesi mai ieftin decat la farmacie, cu toata reducerea lor pt cardul de fidelitate cu plafon.

 • Leave a Reply