Diverse

fundul problemei

Nu, nu e vorba de fondul problemei. Am scris bine. Am citit pe Fashionista un articol despre niste pantaloni de yoga retrasi de pe piata dupa ce clientele s-au plans de opacitatea lor sau, mai degraba, de lipsa opacitatii lor. Cica se strica atmosfera zen de la cursuri din cauza fundurilor care rasar din toate partile, cand ti-e lumea mai draga si exercitiul mai greu. E vorba de brandul Lululemon de care eu nu am mai auzit pana acum (nu cred ca e importat la noi), dar, chiar si asa, problema mi-e atat de familiara…

“It’s so embarrassing. I can see the white riptag through people’s pants, and even see their thong underwear. It’s really gross that you can see people’s crotches through their pants. It’s not as obvious in yoga class because the light is often dimmed, but in my weightlifting class where the lights are [on], when people do squats, I can see so many butts through Lulu pants. I now get a spot in the back row because I don’t want anyone to see MY butt crack!” – Esther Choi, 39,

=)) In sfarsit gasesc in presa aceasta problema spinoasa! Era si timpul sa dezbatem public transparenta pantalonilor din salile de sport. Eu votez pentru opacitate! Doar ca se pare ca americancele sunt un pic mai (grase si mai) pudice decat romancele. Pentru ca, daca in cazul clientilor Lululemon, brandul a dezamagit si oamenii se revolta, in salile din Bucuresti in care am fost eu, sportivele nu par deloc jenate de privelistea pe care o ofera. Am fost la cursuri de yogilates unde femeile veneau in ciorapi (dres) de 40 DEN. Unde esti tu, Bivolaru, sa vezi yoga fara… secrete? Ca nu poti sa mai dai vina pe producator in cazul asta, zic.

N-ar fi rau ca la vestiare, pe langa regulile elementare de igiena pe care clubul le reaminteste clientilor (aduceti prosop, faceti dus inainte sa folositi piscina, sauna etc), sa se abordeze si subiectul transparentei echipamentului. Eventual cu un test. Ca la roller-coasterul pentru copii: “You have to be this tall to go on this ride.” Numai ca in cazul nostru sa fie: “You have to be this decent to strech in out gym.”

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marmotica
  21/03/2013 at 10:52 AM

  True! Cand mergeam la aerobic, aveam ghinionul sa ma asez mereu in spatele uneia care purta colanti destul de transparenti. Eu obisnuiesc sa imi iau pantaloni de trening si un tricou simplu, nu cred ca ar fi cineva incantat sa imi vada chiloteii mov cu dungi :))

 • Reply
  Cristian
  21/03/2013 at 12:48 PM

  Și tu acuma. Ne mai clătim și noi ochii puțin.

 • Leave a Reply