Diverse

viata ca un arbitru

Nimeni nu place pe nimeni. Ala e arogant, ala e enervant, ala e prea vorbaret, ala tace ca pestele, ala e libidinos, ala rade ca prostul, ala e tot timpul ciufut… Cam asta e ce aud dupa ce oamenii au cunoscut oameni noi. Nu-i suporta!

Sau poate sunt eu inconjurata de oameni ciudati? =)) As vrea eu sa fie asa. De fapt, cred ca observatia mea este general valabila. Oamenii sunt acri. Se cred mai destepti (de-aia orice nou-venit e un prost pentru ei), mai frumosi (de-aia ii vad pe toti strambi) si mult mai simpatici decat sunt de fapt (de-aia toti sunt enervanti pentru ei).

In incercarea de a crea un mediu placut, de multe ori am incercat, ca un arbitru, sa aplanez pornirile astea rautacioase. Le spuneam unora ca altii sunt foarte simpatici si viceversa, ca poate, poate, o sa inteleaga ca exista si varianta in care primul vazut nu e si primul urat. Am obosit la un moment dat. Daca multi vor sa urasca pe toata lumea, n-au decat. Ma intreb insa, nu obosesc? Pe mine ma epuizeaza o antipatie. Nu suport sa nu suport pe cineva. =))

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vali
  04/05/2012 at 1:40 PM

  Andressa, get on your feet again! Lasa mesajele astea marketoide „hai sa fim one big happy consumer nation”, „hai sa gandim pozitiv”.
  „Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect”, ar zice Mark Twain daca ar mai trai. De aia.

  • Reply
   andressa
   04/05/2012 at 1:53 PM

   @Vali:
   serios? suna “marketoid”? nu sunt sigura ca stiu ce inseamna asta :)) nu inteleg legatura cu “one big consumer nation”, eu vorbesc despre altceva.

  Leave a Reply