Diverse

si… ne-am intors in timp cu Mihaela!

N-am crezut ca in 2012 voi mai vedea emisiuni filmate la mall. Dar azi s-a lansat “Alegerile Mihaelei” si… Mihaela a ales Baneasa Shoppping City! =))

Intr-o rochie Dana Budeanu, cum altfel!?, ca ne-a spus de numai vreo 20 de ori ca Dana i-a facut cea mai frumoasa rochie pe care a purtat-o vreodata, Mihaela a incalcat cu gratie regulile CNA si l-a invitat pe Sorin Oprescu, desi se afla in cursa electorala! Legea spune ca un candidat poate avea  parte de expunere TV  numai in anumtie conditii, dar daca e vorba de alegerile Mhaelei, ce mai conteaza? =)) Poate plateste sponsorul amenda!

Ne-am intors in timp, ziceam, si am revazut minunata rubrica “Te uiti si castigi” din paleoliticul televiziunii post-decembriste. Trebuia sa urmaresti emisiunea si sa raspunzi la un moment dat unei intrebari despre ceva ce s-a spus in mall, de fapt in platou, sa nu fiu rea. =)) Apogeul emisiunii a fost totusi cand ea a creat un moment de improvizatie cu Sorin Oprescu si niste cantareti pe care nu i-am mai vazut in viata mea: le-a dat trei cuvinte pentru a crea o poveste. Era vorba de muzica si de mamaliga, parca. Ei au spus, ei au ras. Ma rog, am ras si eu, dar nu pentru ca momentul era bun, ci pentru ca n-am crezut ca mai vad asa ceva la televizor!! Astept cu nerabdare urmatoarea emisiune cand poate citim bursa locurilor de munca, ca la matinalul meu preferat, Teo & Mircea Show, si poate tragem la sorti si o carte postala, ca la Revelioanele lui Florin Calinescu. =))

Glumesc, desigur. Nu o sa ma mai uit niciodata la emisiunea asta. Chiar daca astfel voi pierde probabil transmisiunea directa din Carrefour si defilarea rochiilor Dana Budeanu. Of.

UPDATE: Mihaela Radulescu, batuta la audiente de Corina Chiriac. =)) Sursa.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bogdan
  21/05/2012 at 11:52 AM

  E trist ca Oprescu fuge de dezbaterile electorale despre problemele Bucurestiului, insa participa la astfel de susanele de mall, incalcand si legea electorala. Asta in timp ce nici o televiziune nu si-a trimis o echipa la prezentarea programului pentru Bucuresti al lui Nicusor Dan.

 • Reply
  Cristian
  21/05/2012 at 2:51 PM

  Hateriță pe succesul ei (și pe faptul că e la altă televiziune). Glumesc, se pare că sunt și alții care-ți împărtășesc punctul de vedere, EvZ scrie „CRONICA TV. Mihaela Rădulescu, trezită la Realitatea Duminicii în familie”. Eu n-am văzut deloc emisiunea așa că nu pot comenta.

 • Leave a Reply