Diverse

de ce iubim barbatii

Sunt pe ultima suta de metri cu o favoare pe care am promis-o demult. Am fost rugata sa votez si eu un blogger in campania Blogjuan. Urmariti pe twitter discutiile despre asta cu hashtag-ul ”#blogjuan”. 10 bloggeri se lupta pentru a castiga marele titlu (premiul este o excursie in straintate), iar bloggeritele voteaza preferatul si il sustin cu un articol pe site.

Eu vreau sa il votez pe Alex Dima, care are blogul AlexDimaPhoto.info si si-a facut campanie in acest post. Il votez pe Alex, desi nu il cunosc, pentru ca s-a declarat romantic, iar eu apreciez barbatii ”in touch with their feelings”, barbatii atenti care stiu sa aprecieze o plimbare cu cineva drag sau daruiesc o floare asa, fara o ocazie anume, doar pentru a face ziua mai buna unei femei speciale pentru ei. Un al motiv pentru care aleg un romantic este ca (abia acum m-am prins ca e o reclama, doh!), dintre aia doi baieti care apar in spotul publicitar, clar romanticul e mult mai misto.

Alex a castigat puncte de la mine si pentru ca face fotografii frumoase, ceea ce e nu numai fermecator, dar si al naibii de util cand ai un eveniment in familie! =))

Asadar, Alex, sper sa castigi. Daca nu, ramai cu bucuria netarmurita ca ai luat un vot de la mine. 😀

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Alex Dima
  15/11/2011 at 3:05 PM

  Îți mulțumesc foarte, foarte mult!

 • Reply
  Mulțumiri din suflet! Am învățat multe! | Alex Dima Photography
  18/11/2011 at 10:27 AM

  […] Andressa, chiar, de ce iubiți bărbații? Mulțumesc pentru cuvintele deosebite pe care le-ai scris despre mine și când ai nevoie de fotograf la eveniment, for you I’m available, că tot este ,,al naibii de util”. ,,Il votez pe Alex, desi nu il cunosc, pentru ca s-a declarat romantic, iar eu apreciez barbatii ”in touch with their feelings”, barbatii atenti care stiu sa aprecieze o plimbare cu cineva drag sau daruiesc o floare asa, fara o ocazie anume, doar pentru a face ziua mai buna unei femei speciale pentru ei.” Continuare […]

 • Leave a Reply