Diverse

schimbarea

DSC00918

In fiecare an, cand ma intorc din vacanta, am senzatia ca sunt alt om. Ma simt atat de schimbata incat astept ca toata lumea sa observe asta de prima oara cand ma vede. Cand eram eleva si ma intorceam la scoala pe 15 septembrie aveam aceeasi senzatie. Intr-un an am crescut vreo 10 cm in inaltime in timpul vacantei de vara si nici macar asta nu mi s-a parut ca observa cineva.

Ma astept, cum spuneam, ca faptul ca am simtit lucruri noi, ca am vazut, invatat, incercat altceva sa se citeasca pe fata mea. De multe ori ma intorc si cu un alt parfum, un mic cadou pe care mi-l fac in vacanta. Respir parca alt aer.

Si de fiecare data, la prima intalnire cu prietenii si colegii, vraja se rupe. Toata lumea se poarta la fel, vorbeste la fel, ma priveste la fel. Si pana la urma cred si eu ca doar mi s-a parut. Anul asta inca nu m-am vazut cu nimeni, abia am venit. Si as ramane inchisa in casa doar ca sa raman cu sentimentul asta de innoire.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ana
  15/08/2011 at 6:15 PM

  Schimbarile sunt atat de mici incat abia se vad. Dar exista, nu ti se pare nimic 🙂 Problema e ca nu putem sa conservam vacantele. Dar poate ca e mai bine asa, facem loc pentru altele noi.

 • Reply
  Alina
  16/08/2011 at 11:53 AM

  Same here…m-am intors acum 2 zile din Viena si m-am simtit extraordinar acolo. Insa aici…vraja s-a si rupt…imediat. Oamenii par la fel, nu par receptivi la schimbarea mea…Si nu e prima vacanta din care ma intorc in care simt asta… 🙁

 • Reply
  Monex
  17/08/2011 at 9:34 PM

  In fiecare an in iulie-august m apuc un chef nebun de a pleca din ora de a merge la mare sau munte de a evada din rutina de zi cu zi. Intr-o singur zi am hot rat c mergem la mare am sunat i am rezervat i pe deasupra m-am autoinvitat i la o excursie in Maramure care de fapt e un fel de delega ie c se merge cu treab dar nu m deranjeaz ca pentru cateva ore s particip la mese i degust ri iar in restul timpului s vizitez minun iile de acolo pe care doresc s le v d de ca iva ani buni de acum..Ca in fiecare an mi-am f cut anumite planuri pentru mare adic mi-am dorit s merg intr-o sta iune i pan la urm am ajuns s rezerv m tot in Eforie Nord.

 • Leave a Reply