Diverse

perfect… adevarat!

Astazi Perfecte.ro a publicat raspunsurile mele, ale Mirunei (anurim.com) si ale Mirunei (siblondelegandesc.ro) la intrebarea: ce faci daca in timp ce ai o relatie te indragostesti de altcineva?

Iata raspunsurile despre destrabalarea noastra. 🙂 Voi ce raspundeti: puneti punct relatiei si o luati de la capat sau ma asteptati, sa vedeti unde duc cele doua drumuri, inainte sa luati o decizie?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  ana maria
  07/03/2011 at 10:13 AM

  daca te indragostesti de cineva in timp ce tu esti implicata intr-o relatie, inseamna ca ceva nu e bine in actuala ta relatie.atata vreme cat actuala relatie e buna, nu vad de ce as cauta in alta parte;dar daca as pati asa ceva, as pune punct relatiei, pentru ca nu e nevoie si de minciuna acolo unde dragoste deja nu mai e.

 • Reply
  faust
  08/03/2011 at 10:39 AM

  da e o intrebare buna, posibilitatea e mare, dar numai in cazul in care esti dispus sa renunti la ceea ce ai.
  adica sa te iei doar dupa instinc-atractie fizica sa spune- nu iti da garantii si mai e si problema celui de alaturi, adica pe el (ea) il(o) lasi singur(a)?
  e greu, iar decizia trebuie calculata,
  Varianta acceptat poate fi si o relatie extra-amant(a).
  si atunci succes.

 • Reply
  Aubrey Addams
  09/03/2011 at 10:26 PM

  Depinde de statutul relatiei actuale, cand iubesti e greu sa mai vezi pe altcineva.

 • Reply
  un baiat ce te tot accesa.
  10/03/2011 at 2:23 AM

  Dai frumoaso vraghia aia de la chept pentru pumnu’ aista de malai?

  Aiurea, intrebarea nu e buna deloc! Toate, inclusiv cele care va lasa comentarii, utilizeaza matematica. Sunt convins ca lucrurile ar sta altfel.

  Ati fost intrebate doar cat de fidele sunteti. Nu-mi spuneti ca sunteti la varsta aia cand impresia se lasa cu lesinuri.

  Pana la urma dragostea aia apare ea asa doar in contact cu bostanul de pe umeri?

  Experienta, trairea, astea, ele, toate nu cresc si ele cumva pe toate gardurile? Simtul ala care se contrazice cu mintea, ala unde e?

  Pana la urma mintea are trei componente, nu numa’ una. Si afectiv (cum), si cognitiv (ce) dar si conativ.

  Doar aia din urma raspunde la intrebarea de ce, nu partea cognitiva.

 • Reply
  andressa
  10/03/2011 at 8:39 AM

  raspunsul meu este: cred ca e naiv sa spui ca daca esti fericit intr-o relatie, daca iubesti, nu poti fi tentat de altcineva. ba eu cred ca se poate. intrebarea este daca acionezi conform instinctului sau esti corect si nu dai importanta gandurilor, fie iti lamuresti situatia inainte sa faci ceva.
  oricat de inofennsiv ar parea sa “investighezi” atractia, sa actionezi pentru a vedea daca e doar o chestie de moment sau o relatie de viitor, sa faci asta mintind pe cineva e cel mai rau lucru pe care il poti face.

 • Reply
  ghionea
  10/03/2011 at 12:26 PM

  @andressa: foarte interesant! inteleg ca ar trebui sa renuntam la atractii din motive morale. deci ce tine un cuplu impreuna este de fapt cat de puternic e simtul moral.

  eu am o alta teorie, e drept, bazata pe extrapolarea modului meu de a simti si a gandi: nu exista atractie in afara cuplului pana nu apar fisuri in cuplul respectiv.

  cat despre atractie, ea e cea mai frumoasa promisiune, dar in acelasi timp, prima care inseala asteptarile.

 • Reply
  dzeta
  14/03/2011 at 1:22 PM

  Menage a trois.

 • Reply
  Monex scam
  04/04/2011 at 1:03 PM

  eu te supar pe tine bagandu-ma intre tine si Grigoriu la castel la un schimb de replici tandre spunandu-va bai ia luati-va o camera si scutiti-ne! Asa umbla vorbili prin Romania ca cei ce traiesc dincolo au uitat de unde au plecat si vorba lui Tudor Gheorghe pe asta sa-l chemati mai des ca-i Roman adevarat iar daca vine si cu Vieru poetul sa v-a luati si batiste de-acasa Romania Muma!

 • Leave a Reply