Diverse

vine Iepurasul!

Multumesc pentru ca v-ati jucat cu mine de-a brandingul in concursul de aici. Trebuie sa recunosc ca, dupa mine, cele mai amuzante idei au fost cele cu inventarea Colibriului de Paste si aia cu niste calesti trase de iepurasi si capre (saracii iepurasi!!). Ma rog, ultima idee avea ceva umor involuntar.

Am ales cu greu doar trei castigatori, dar a a trebuit! Asa ca Pasca traditionala de la Boromir si cozonacii merg la: Elena Stan, andreea si sinziana. Felicitari si pofta buna! V-am scris deja email in care v-am dat fericita veste si v-am cerut adresele ca sa va putem trimite premiile. Sper ca sunteti pe langa computer si raspundeti rapid, ca sa primit bunatatile Boromir in timp util pentru masa de Paste!

Sper sa va lingeti pe degete dupa savurarea premiilor si daca aveti probleme cu alegerea castigatorilor, va rog sa imi scrieti multe, multe mesaje si sper ca presiunea creata de voi sa ii faca pe organizatori sa dea premii tuturor data viitoare!

Va urez  Sarbatori Fericite si vacanta placuta, daca aveti bucuria de a evada din orasul vostru zilele astea. Si sa speram ca pana in a treia zi de Paste, ca tot se intampla minuni pe-atunci, sa vina caldura!!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elena Stan
  21/04/2011 at 3:07 PM

  Multa lumina in suflete, sanatate, realizari si fie ca jrtfa Mantuitorului sa nu fie irosita de niciun crestin!
  Multumesc din suflet pentru premiu! Si acum autocritica:” In viata mea nu voi mai pune iepurasii sa traga de calesti in care se afla copilasi, ba mai mult de-atat le voi da si lor cate o bucata de cozonac!”

 • Reply
  Nicolae Pamfile
  26/04/2011 at 10:56 PM

  Sarbatori fericite si tie, ce ti’a adus iepurele?
  -Nico 🙂

 • Leave a Reply