Diverse

furia gri

Gata, am condus-o, am supravietuit.

Am fost prima persoana care a condus-o dintre bloggerii si jurnalistii invitati la drive test si singura femeie! Dupa spusele celor de la Echipa de PR, probabil si ultima femeie. Nu ca as fi intrat in gard, ci pur si simplu nu sunt bloggerite care sa scrie despre masini: de unde si intrebarea – de ce m-or fi invitat pe mine?! Pentru ca sunt simpatica, elementary, my dear Watson! Au mai fost acolo Lucian Mandruta (de la Echipa de PR), Razvan Exarhu, Mircea Geoana (poze la linkul de mai jos), Razvan Pascu , Alexandru Capruciu, Adrian Mitrea, Cristi de la masini.ro , Sebastian de la Automarket si mai multi bloggeri si jurnalisti (din pacate nu am retinut numele tuturor).

Vedeti mai multe poze pe pagina de facebook andressa.ro, unde o sa tot uploadez poze pe care le fac  cu telefonul.

Sa va povestesc despre micul meu traseu la volanul Lotus Elise: a fost o experienta extraordinara, mi-a placut la nebunie! Am avut ingrozitor de multe emotii, dar am zis “La naiba! Cand o sa mai conduc eu o masina ca a lui James Bond? Sau ca a lui Richard Gere in Pretty Woman?” Spre deosebire de usuratica de Julia Roberts, eu am stat la volan, nu in dreapta!! Exact ca usuratica de Julia Roberts, am stat la volan, nu in dreapta!

Lucian, persoana de la showroom care a mers in dreapta mea, a fost foarte amabil si m-a ajutat sa capat curaj la volan. Dupa ce am condus numai masini obisnuite, de oras, sa conduci o masina atat de joasa e interesant: masinile pe langa care treceam pareau autobuze! Fiind o masina atat de usoara (in jur de 870kg) are o putere foarte mare la motor de 1,6. Ma rog, aici citez din ce mi-au spus oamenii pe acolo. In cuvintele mele pot doar sa spun ca accelereaza repede si are o frana foarte misto, are un volan mic, ca la masinile de curse, si un schimbator de viteze foarte precis (e imposibil sa bagi in viteza gresita!).

Nu stiu daca e asa pentru ca eram foarte atenta la condus si mai putin la reactii in jurul meu, dar senzatia a fost oamenii se uita la o astfel de masina in trafic. E o aparitie! Mai ales cand e condusa de o tipa speriata! 🙂

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  z3r0
  12/03/2011 at 6:33 PM

  Interesant articol…. fain site 😉

 • Reply
  Volvo Dealers
  12/03/2011 at 11:36 PM

  E un haos blogul tau !

 • Reply
  Volvo Dealers
  12/03/2011 at 11:40 PM

  faci link-exchange?

 • Reply
  andressa
  13/03/2011 at 9:52 AM

  volvo dealers,
  e un haos, dar e haosul meu.
  nu, nu fac link-exchange.

 • Reply
  Sebastian
  13/03/2011 at 11:27 PM

  Se vede ca n-ai vazut Pretty Woman!
  In film, ea conduce masina dupa ce descopera ca el nu stie sa conduca o manuala.
  Proasta comparatie.

 • Reply
  andressa
  14/03/2011 at 1:56 PM

  Sebastian,
  ce dur esti! :))) M-ai facut praf!
  Am vazut filmul de mai multe ori, dar acum mult timp si nu imi mai amintesc.
  “Proasta comparatie” – mii de scuze, miliarde chiar! 🙂

 • Reply
  Suminona
  14/03/2011 at 2:43 PM

  Superb … Pretty Woman… de unde ti-o venit tocmai asta … ? oricum .. deja e clar … o sa auzim de tine peste vre-un an cistigatoare la vre-o cursa i”legala” … microbul ti-a fost introdus :)) raw power/ speed (ce viteza ai prins?)
  Asa incepem toti 🙂

 • Reply
  andressa
  14/03/2011 at 5:46 PM

  Suminona,
  ce viteza am prins? cred ca 100 a fost max.
  Mi-a fost frica! Lucian de la Lotus incerca sa ma incurajeze “calc-o, calc-o!” dar trebuia sa-mi tin respiratia! eu sunt fricoasa de fel 🙂

 • Reply
  Mihai Voiculescu
  15/03/2011 at 10:23 PM

  Esti o simpatica! 🙂 mi-a placut ultima fraza.

 • Reply
  Raluca
  30/06/2017 at 3:09 PM

  Mi-a placut mult articolul, chiar mi-ai inveselit ziua 🙂

 • Leave a Reply