Diverse

300masini.ro

Daca ati avut vreodata un zvac antreprenorial (sa vindeti brose sau limonada, sa faceti cozonaci de Craciun sau sa reparati computere pentru oameni tehnolocigally-challanged) probabil stiti fenomenul “N-are cum, n-o sa-ti iasa. Tu stii cat timp iti ia? Si cate spagi tre’ sa dai? N-are cum!”.

Eu nu numai ca am auzit asta de un milion de ori, dar recunosc ca mi s-a intamplat sa si traiesc in realitate cele mai sumbre previziuni. asta e, nu toate visele devin realitate. Uneori si cosmarurile se implinesc. 🙂

Dar sa fim pozitivi azi si sa ne gandim la visele alea frumoase care se implinesc. Un prieten s-a hotarat ca impreuna cu cineva sa deschida un altfel de service auto. Un service unde sa poti sa te duci fara teama ca vei fi jefuit, pacalit, batjocorit si umilit. Catani si Catalin se pricep, au preturi bune si se poarta foarte frumos. Inclusiv cu femeile. (Eu am avut o experienta horror cand am intrat prima si ultima oara intr-un service. Aveam un maner stricat la o portiera, dar ai fi zis ca pusesem apa in loc de benzina, asa se hahaiau aia pe seama mea.) La 300masini.ro e ca si cum “ai sti pe cineva la un service”. Numai ca pe ei ii vei sti dupa ce le vei da un telefon.

300masini … pentru ca cei doi, Catani si Catalin, si-au stabilit un obiectiv: ca sa treaca la un alt nivel al afacerii au nevoie de 300 de clienti. Vor investi tot ce castiga din repararea primelor 300 de masini.

Si eu sper sa le mearga bine, in ciuda carcotasilor care spun ca e imposibil in zilele noastre, in tara noastra, sa-ti mearga bine intr-o afacere. Vi-i recomand cu incredere, dati-le un telefon chiar daca veti doar un “diagnostic” la masina. Asta e gratuit.

Le urez nu 300, ci 3000 de masini reparate! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply