Diverse

fata de la pagina 69

Ta-naaaaam!

Dacă răsfoiţi revista Tabu din luna noiembrie, o să aveţi surpriza să mă vedeţi şi pe mine pe pagina 69! Well, nu eu am ales pagina… :)))

Fetele de la Tabu, Andreea şi Sînziana, şi prietena lor Sabina, m-au invitat la prânz (care a cam devenit cină, dar asta e o altă poveste!): nu ca musafir, ci ca bucătar. Ştiind că am veleităţi culinare, mi-au propus sa încerc să fac pui la punga magică Knorr şi să fac o garnitură după pofta inimii.

I did cook chicken, but I also chickened out! 🙂 De teamă să n-o sfeclesc, fiind pentru prima dată în bucătăria altcuiva, am ales să fac o garnitură simplă: legume la grătar. Desertul a fost din partea casei: de la cofetărie! 😛

Gazda noastră a fost Sînziana. M-a cucerit pe veci cu apartamentul ei decorat cu atât de mult bun-gust aşa că m-am gudurat pe lângă ea în speranţa că mă va ajuta şi pe mine să-mi transform apartamentul din “ok” în “wow”. De la atâta gudurat, am dărâmat un ceas de perete şi l-am stricat… Sper să merit totuşi un sfat-două la cumpărături, în ciuda acestei gafe…

La Sînziana, am avut ocazia să o cunosc în sfârşit pe Cristina Bazavan: deşi aveam impresia de ceva timp că suntem deja prietene, că doar de ani de zile îi citesc articolele şi o văd în fotografii!

Fotografiile au fost făcute de Vlad Brăteanu şi a făcut o treabă foarte bună; acum sunt în stare să apreciez efortul lui, hihi, la momentul acela însă, recunosc, am cam bombănit pentru că fiecare poză întârzia momentul servirii mesei!

Textul a fost scris de Andreea Vasile, fostă colegă de liceu, actual redactor Tabu, viitoare talentată bucătăreasă!

O să pun link imediat ce apare textul pe varianta online a revistei si o să pun extra poze for all my fans out there. 😛

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  cineva
  31/10/2010 at 2:06 PM

  Mai exista Tabu? 🙂

  • Reply
   andressa
   01/11/2010 at 7:21 AM

   @cineva:
   da, si e chiar o revista misto!

 • Reply
  cineva
  01/11/2010 at 1:40 PM

  Nu-mi dau seama despre ce este, in rest e misto 🙂

 • Reply
  Suminona
  02/11/2010 at 12:01 PM

  Mai fatuca… tu iarasi esti ca o scoaba de subtire … ar cam fi cazu sa mai si mananci nu numai sa faci … sau nu-mi spune… vrei sa ai si mai putin ?
  Good job , and so does the media life starts … in 5 years u wont have a private life … but dont worry , we will still love you 🙂
  Bafta

  • Reply
   andressa
   02/11/2010 at 2:45 PM

   @Suminona:
   in pozele astea se vede ca sunt slaba? hmmmm…

 • Reply
  adi
  17/11/2010 at 1:19 PM

  stai cam cocosata….

 • Reply
  adi
  17/11/2010 at 1:25 PM

  ps:
  si nici la bucatarie nu te pricepi.

 • Leave a Reply