Diverse

concursuri

UPDATE: Am exclus concursurile la care trebuie sa uploadez poze cu mine, cu mine si prietenul meu, cu prietenul meu, cu mama mea, cu mine si cu mama mea si orice alt fel de poza care nu ar trebui sa fie votata pe net ci sa stea cuminte la mine pe hard. In general, am exclus orice concurs care cere informatii prea personale sau care se folosesc pur si simplu de utilizator (“uploadeaza un trilion de informatii pentru baza noastra de date si poti castiga un pix…”). Culmea, nu prea au mai ramas concursuri! Hahahahaha!

Stiti filmul “Julie & Julia“? In film, o tipa pe nume Julia se hotaraste ca in timpul unui an sa incerce toate retetele din cartea de bucate a Juliei Child. Toata experienta e documentata intr-un blog care in timp devine foarte popular si, la un moment dat, primeste propunerea de a-l transforma intr-o carte! (Pentru iubitorii de gasstronomie si de Meryl Streep e un film destul de simpatic)

Eu am deja un blog, haha, asa ca m-am hotarat sa incep urmatorul experiement: cat m-or tine nervii, probabil mai putin de un an ma voi inscrie in toate concursurile online de care voi da!

Mai mult decat atat: din cand in cand voi trimite prin posta capace, ambalaje si coduri de bare ca sa imi creasca sansele de a pleca intr-o croaziera, de a castiga 10 mii de euro zilnic si asa mai departe.

Motivul? Vreau sa vad daca voi castiga vreodata ceva. Am convingerea ca orice as face niciodata nu voi castiga mai mult de valoarea unui alt loz la loz in plic. Si urmatorul loz e clar necastigator!

Am ratat concursul I Love Milka, din pacate. Culmea, o prietena a castigat ceva la concursul ala. Goddamnit, am ratat sansa sa castig o tona de ciocolata pe care n-am voie sa o mananc daca vreau sa n-am iar acnee horror. Better luck next time!

Cand voi simti nevoia, voi scrie aici pe unde am participat si va voi implora sa-mi tineti pumnii. Si cam atat am avut de zis.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  cvh
  23/02/2010 at 1:12 PM

  pai online ai castigat ceva acum 2 ani parca. e adevarat ca ai imbunatatit premiul considerabil, dar… 🙂

  • Reply
   andressa
   23/02/2010 at 1:26 PM

   @cvh:
   n-am castigat, nene! n-a fost tragere la sorti, n-a fost mihai petre in juriu, nu se pune.

 • Reply
  Roxana
  23/02/2010 at 4:39 PM

  surprinzator eu am castigat de curand o esarfa si o bricheta la un concurs la tigari…dar asta doar pentru ca am fost printre primele 1500 care au trimis codul 😛 😀 deci nu stiu sigur daca se pune. totusi prin tragere la sorti am castigat o perla la dove

  • Reply
   andressa
   24/02/2010 at 3:25 PM

   @Roxana:
   nu se pune. asa am castigat si eu un pager de la coca cola acum o mie de ani. dar nu era cu tragere la sorti!

 • Reply
  Alex
  23/02/2010 at 11:06 PM

  De fapt nu ai ratat sansa sa castigi o tona de ciocolata 😉 Ai ratat o invitatie la film sau sansa de a vedea mesajul siropos postat prin oras.

  Daca chiar te tin nervii prevad aflux de oameni din publicitate pe aici cautand concursurile de care nu au auzit sau un oarecare feedback pe cele pe care le organizeaza

  • Reply
   andressa
   24/02/2010 at 3:27 PM

   @Alex:
   invitatie la film? tot castigam ceva, e o chestie de principiu!
   deja m-am inscris in doua concursuri si stiu ca n-am nici o sansa sa castig, haha!
   nu cred ca voi atrage mai multi oameni de publicitate decat pana acum. la urma urmei, cu ce ii ajuta daca eu ma inscriu in concursurile lor?

 • Reply
  Suminona
  24/02/2010 at 3:05 PM

  La nivea … un aparat foto 🙂
  Oricum Wellcome back … sti ? “Pauzele lungi si dese , cheia marilor succese “

 • Reply
  Alter Ego Blog
  08/03/2010 at 11:38 AM

  Am castigat concursuri prin tragere la sorti: carti, filme pe dvd, cd-uri, s.a.m.d. dar cel mai valoros premiu a fost un laptop Dell XPS M1710 castigat acum 2 ani in urma la un concurs organizat de System Plus.

  • Reply
   andressa
   08/03/2010 at 4:24 PM

   @Alter Ego Blog:
   bravo!
   eu m-am entuziasmat degeaba. nu am la ce concursuri sa particip daca nu trimit fotografii! si daca am energia sa scriu ce mi se cere, ma dezumfla premiul. sa le dai toate ideile tale pe un cadou urat? nu, mersi.

 • Reply
  teminu
  16/06/2010 at 12:03 AM

  uite un concurs cu juriu pentru oameni cu blog:
  http://www.luxurygifts.ro/blog/?p=207

 • Reply
  Preda Simona
  26/04/2014 at 7:49 PM

  Mult succes,o castigi atunci cand nu te astepti de obicei asa se intampla,nu sunt cea mai norocoasa persoana cand eram mica am avut un bilet castigator la loto cu 4 numere insa nu a fost asa mare castigu

 • Leave a Reply