Diverse

Interneticsing

Vorba lui Boo,

deep inside me nu m-am considerat niciodata “bloggerita” si nu-mi amintesc sa fi spus vreodata cuiva ca am un blog [cu cateva exceptii la inceput, si da, am recunoscut daca am fost intrebata direct, ce naiba era sa fac, desi nu mi-a facut niciodata placere, as weird as it sounds blogul mi se pare o chestie ffff personala si imi displace teribil sa vorbesc despre el in real life. asta probabil ca face parte din lista lucrurilor pe care eu mi le proiectez in cap si nu le aduc niciodata in realitate de frica sa nu mi se strice lumea din cap, oh well inca o chestie de pus pe lista pentru terapie].

[ Mai bine dau copy + paste în continuare de la ea și consider că am scris un post. 😛 ]

Cam de-aia m-am simțit bizar la Internetics, vineri seară. ”Ia uite cine a ieșit din scorbură!”, a zis Dragoș. Chiar așa mă simțeam, ca o veveriță care a dat o fugă să-și mai ia provizii din ascunzătorile umplute vara. Doar că în cazul ăsta, nu era vorba de ghinde, ci de cocktailuri, hihi!

E atât de ciudat să vezi la un loc atâția oameni cu care ai ceva în comun și totuși n-ai absolut nimic de împărțit. 🙂

A fost drăguț să-i revăd pe Adi, Dragos Novac, Ionuț Oprea, Pyuric, Miruna, Eugen & Tudor, Dragoș, Bobby Voicu, Costin, MJ, deși cu unii dintre ei mă intersectez destul de des, fără legătură cu premii sau clickuri sau alte lucruri online. Și l-am cunoscut pe Alin Zainescu, despre care auzisem de multe ori. (Pe Cristi Manafu, l-am văzut pe scenă, dar nu am apucat să-l salut.)

All in all, a fost o seară plăcută, chiar dacă am stat la coadă în frig ca să intrăm, dar ne-am încălzit repede, eu am băut două Cosmopolitan ca la carte hahaha, apropo de postul precedent, iar prezentatorul decernării premiilor a fost chiar simpatic.

Ne vedem pe urmptorul covor roșu. 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Costin
  16/11/2009 at 4:17 PM

  Pai chiar ca parca ai iesit din scorbura! Daca nu mai serbeaza Radu ceva, ne mai vedem la Interneics 2010! 🙂

 • Reply
  boo
  16/11/2009 at 10:37 PM

  nu, la roblogfest :))

 • Reply
  Alin
  17/11/2009 at 10:30 AM

  sper ca de bine ce ai auzit ):-

 • Reply
  iancu
  17/11/2009 at 2:58 PM

  Intra pe http://www.TraimBine.ro 🙂

 • Reply
  Antonescu George
  17/11/2009 at 8:16 PM

  It would be so nice to tell people about http://www.iqtestforeurope.blogspot.com so that every european takes this iq test and we will all have a nice statistic about average iq in all the european countries.plus you enter a competition just by completing the iq test.thank you

 • Leave a Reply