Diverse

autografele Ilincai

Cât tupeu să ai să dai la o licitație 4 poze cu autograf și să le evaluezi la 400 de euro când te cheamă Ilinca Vandici? Adică who the f*** is Ilinca Vandici? Seriously.

De la Balul cartitabil al Mirelei Zivari e asta. Am văzut lista cu obiecte și prețul de pornire pentru licitație. Mă întreb dacă le-a cumpărat cineva. Până și Voltaj și-a evaluat pozele cu autograf la 50 de euro, băi. Și de Voltaj a mai auzit lumea, sunt niște băieți care vând bilete, albume, fac ceva…

Când ți se cere să donezi un obiect personal pentru o licitație sub sloganul „Noi spunem “NU!” abuzurilor sexuale împotriva minorilor”, frate, nu te apuci să spui ”da” aiurea. Te apuci să semnezi poze cu tine doar dacă ești Madonna. Altfel, dai o rochie, o chitară, o brichetă, orice lucru care valorează ceva într-un magazin. Măcar de la prețul ăla să pornești licitația, dacă nu de la mai mult, în ideea că îi crește valoarea prin faptul că vine de la cineva anume. Dacă tot accepți invitația de a participa, e de bun-simț să faci un efort ca evenimentul să chiar strâng bani.

Am văzut că Botezatu a donat un ceas de buzunar, Mărgineanu, o chitară.

Moni a donat hainele pe care le-a purtat fetița ei la botez – what is that all about? Au o valoare sentimentală inestimabilă, sunt absolut sigură. Și probabil sunt haine drăguțe și de firmă. (Mai bine dona poșeta aia pe care și-a pus-o în cap pe post de pălărie!) Dar la o astfel de licitație nu te gândești că oamenii nu vin la ”shopping”? Gen: ”Blondo, nu mai avem chiloți cu push-up și poze cu Ilinca Vandici!”, ”Bine, Bote, mă duc la Bal să cumpăr. Vin în 5 minute.

Aș zice că la Bal oamenii cumpără obiecte pentru a le colecționa, că doar sunt destul de bogați invitații la un asemenea eveniment încât să-și cumpere singuri haine de bebeluși. Numai noi, amărăștenii, primim și dăm mai departe ce rămâne mic! Ei voi nou-nouțe, nu? Și atunci, cine colecționează haine de bebeluși, pentru numele lui Gucci? Yuck!

De la Balul la care marea absentă a fost Angelina Jolie, dar prezența Ilincăi Vandici se pare că a umplut măcar parțial locul lăsat gol de divă,  numai de rău. Bine că a fost cauza bună, în rest a fost așa, un eveniment monden mediocru.

S-au strâns 20.000 de euro (cred că  organizareaa costat mai mult!), din care jumătate au fost obținuți prin generozitatea manechinului Elena Ceaușescu și a iubitului ei, un ”important om de afaceri”, după cum îl numesc ziarele. Elena aceasta a cumpărat două rochii de seară, două tablouri semnate Costin Craioveanu,  o pipă şi un ceas de buzunar de la Cătălin Botezatu şi ţinute de scenă purtate de Silvia Dumitrescu și…. ta-na-nam, hăinuţele de botez ale Irinei Columbeanu! Se pare că totuși unii vin la Bal ca la shopping. (dacă se licitau numai haine cred că mergea și mai bine strângerea de fonduri!)

Până la închiderea ediției, nu am reușit să aflu dacă s-au licitat pozele cu autograf ale Ilincăi.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ostap Bender
  23/10/2009 at 2:15 PM

  Am si eu o fotografie cu Oprescu. O raritate, face parte din colectia personala a prezidentiabilului. Cred ca ar fi depasit ca valoare pozele Ilincai. O poti vedea la http://ironiefina.blogspot.com/2009/10/oprescu-trecut-azi-pe-la-bec.html

 • Reply
  Paula
  23/10/2009 at 6:01 PM

  In general ideea de a colectiona lucrurile altora si tot felul de alte ciudatetnii(si asta pe bani grei), mie mi se pare bizara. Mai degraba banii s-ar dona asa…din suflet mariminos.

 • Reply
  Andrei Bogdan
  23/10/2009 at 8:38 PM

  balurile astea sunt facute tot pentru imaginea vedetelor… nicidecum pentru strans bani

 • Reply
  Maria
  24/10/2009 at 10:29 PM

  Păi şi… Ilinca Vandici cine e, până la urmă? Că de “Moni” ştim cu toţii…

 • Reply
  Alina
  25/10/2009 at 7:37 PM

  pot sa rad ? deci .. trebuie sa rad
  merci de povestile din lumea mondena .. imi inchipuiam ca “put” dar nici chiar in halul asta.
  Si .. cine nu stie ma cine e Ilinca .. e PREZENTATOARE .. clar ?!

 • Reply
  mosu
  25/10/2009 at 8:24 PM

  ooo….. si eu care ma bucuram ca am mai gasit pe cineva care scrie pentru el insusi, pentru pisici, veverite si ratoni…
  🙁
  offf…
  dar tu scrii pentru oamenii mari!

 • Reply
  dennis
  02/11/2009 at 9:02 PM

  ilinca e o fata care venea prin caminul “Infratirea” in oradea. pentru ce venea? va las pe voi sa va raspundeti. e un fel de “disco stick”

 • Leave a Reply