Diverse

tzetze

M-a muscat musca tzetze si de somn ma preling pe canapeluta. Sunt sigura ca de la muscatura m-a apucat, altfel nu-mi explic. Am dormit multicel si binisor. Alert! Alert! Diminutive quota exceeded!!

Cand ma duc la serviciu am posibilitatea sa o tai prin cimitir, sa scurtez drumul cu vreo 5 minute. Adica in loc de 10 minute sa fac 5. 😀 Dar nu fac asta. Si nu pentru ca mi-e teama sa nu ma scufund in noroiul de pe aleile ingustate de proaspetele randuri de morminte ca-n nisipuri miscatoare, nici din cauza maidanezilor hamesiti care pazesc cu religiozitate cavourile si ataca pe o raza de un kilometru in jurul lor. Ci pentru ca ma gandesc ca tulbur linistea marelui dormitor.

Apropo, in weekend ma trezeste adesea unu’ care urla: “Sticleeeee goaleeee cumpaaaaaar” si “Fiare veeeeeechi”. Uneltesc uciderea lui. Eventual o sticla goala peste ceafa, sau o ranga de fier. O ranga veche. Revin.

Am evitat cimitirul, ca de obicei, intr-o zi din saptamana trecuta, si am intrat intr-o florarie sa iau spray pentru paraziti de plante. (Menta mea a facut paduchi, saraca.) O doamna comanda o coroana de flori, ca aia expusa, dar nu neaparat cu trandafiri si margarete. De fapt, conta sa fie mai mica, sa o poata cara. Florareasa i-a propus un “mozaic” si o panglica nu-stiu-cum pe care sa scrie nu-stiu-ce/ Poate “somn usor”. Somnul ma face morbida. Si morbiditatea ma adoarme.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  katie
  08/10/2008 at 6:51 PM

  Cand ai zis de tanti care nu stia cum sa care coroana si, apoi, de panglica, mi-am inchipuit o coroana de mort cu panglica pe post de bareta, ca sa o cari ca pe un rucsac, in spate. :)))

  Scuze daca nu e asa amuzant cum cred (rad cu voce tare de propria-mi gluma acum, btw). 🙁

 • Reply
  Laly
  09/10/2008 at 1:57 PM

  Hm. Trebuie ca stai in aceeasi zona cu mine. Sau nenea cu fiarele e pe toate strazile de langa cimitire 🙂
  As putea sa imbunatatesc insa povestirea cu noroiul pana`n poale si asfaltul care mai mult nu e, decat pe alocuri.

 • Reply
  Florin
  09/10/2008 at 2:15 PM

  Cata violenta mey…

 • Reply
  Iany
  10/10/2008 at 4:57 PM

  Eu mi-am imaginat ca pe panglica scria “Miss Cadavru 2008”. :(. Nu foarte amuzant de aceea ma iau de mana cu katie si rad si eu de propria-mi gluma

 • Reply
  TzeTze
  02/02/2011 at 10:42 PM

  Bhaaaa porecla mea e TzeTze=))

 • Leave a Reply