Diverse

blogging

M-a pus pe ganduri.
M-a intrebat cineva de ce am blog siam raspuns sincer: “pentru ca imi place”. Ma face sa ma simt bine. Imiplace sa scriu, sa simt ca impartasesc tot felul de lucruri pe care inmod obisnuit ar trebui sa le filtrez, ar trebui sa ma documentez despreele, sa le recitesc de cateva ori – ca jurnalist. Imi mai placefaptul ca amici de-ai mei ma citesc si astfel le povestesc mai multe -ca nu avem timp sa ne vedem zilnic.
Imi mai place caprimesc feed-back. Primesc multe mailuri, am comentarii, am vazut casunt si pe blogroll-ul multora – va multumesc!
marturisesc ca pregatesc si eu un blogroll, dar e mai greu decat pare!
Sa nu uit ca blogul m-a facut sa si cunosc oameni ! Cu o colega de facultate m-am “regasit” in blogosfera, cu altii fac schimb de mailuri, cu subiectiv m-am intalnit!
Practic, tin acest blog pentru a defula, pentru a scriechestii fara sa ma gandesc in prealabil care ar fi forma cea maipotrivita de prezentare si fara sa numar cuvintele – cum fac pentrumateriale jurnalistice.
Cu toate aceste uit ca am pornitacest blog pentru ca obisnuiam sa citesc bloguri si faceam diferentaintre bloguri foarte interesante si bloguri.. prea personale – greu dedigerat pentru un necunoscut al autorului.
Ori,pentru cine nu conteaza feedbackul? Nu ca valoarea unui blog ar fi datanumai de numarul de comentarii sau de vizitatori, dar daca faci un blogpublic – inseamna ca vrei sa fie public.
Asadar,discutia m-a pus pe ganduri. daca voi lua decizia de a face un efortcand decid ce / cat si cand postez, voi fi mai multumita poate de blog.insa nu voi mai defula cu atata placere… nu-i nimic, ma gandesc.oricum mai am un blog secret! 😛

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  didle
  07/01/2006 at 1:28 AM

  deci nu`s singura cu 2 bloguri 🙂

 • Reply
  andressa
  07/01/2006 at 1:30 AM

  ssssst! e secret! 😛

 • Reply
  didle
  07/01/2006 at 1:32 AM

  oricum mi se pare normal sa avem 2 🙂 intrebarea e..in care postam mai mult ?! 😀

 • Reply
  andressa
  07/01/2006 at 1:34 AM

  mai eu in asta postez mai mult .dar daca o sa ma cenzurez… nu promit nimic!

 • Reply
  M.M.
  28/01/2006 at 4:13 PM

  si pe mine ma umple de energie pozitiva melodia lui Bob Sinclair – Love Generation

 • Leave a Reply