Diverse

Maseuza si uleiul

Primesc multe oferte ciudate de remuneratie pentru reclama pe blog: dulciuri, telefoane, carti, tricouri, cursuri, dar azi am primit una de pomina.

E vorba de propunerea de a ma inscrie intr-un concurs pentru bloggeri. Sa scriu despre un salon de masaj (erotic, dupa ce-am citit pe site) cu speranta ca voi primi un premiu surpriza. Un masaj, poate? De precizat ca pe site scrie ca maseuza poate sa poarte ce vrei tu si sa maseze femei, barbati sau cupluri. Deci daca asta e premiul, mai bine spuneau :))) , ce atatea surprize! Sa se inghesuie lumea, nu?

Mai precis, trebuie sa aleg o poza nud cu una din maseuze si sa o descriu. Sa-i laud curbele, sfarcurile si buricul, textura pielii si forma vulvei, sa justific de ce cred ca e cea mai frumoasa. Fac pariu ca acum vreti linkul! :)))

Ce-i cu oamenii astia? Un premiu surpriza pentru asta? Nu ca as refuza din principiu, ideea e indrazneata, desi la prima vedere e doar stupida, de amuzament ar putea scrie oricine despre orice. Dar astea sunt exceptii. Fie, e concursul lor. Eu m-am distrat numai citind despre el. Succes participantilor! (Sa-mi spuneti si mie care era premiul, sa stiu ce-am pierdut!)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  raul
  21/10/2008 at 5:57 PM

  Andreea, scrie articolul, si premiul ni-l poti ofei noua 😀
  Io unu, nu m-as supara.
  ce zici?

 • Reply
  Denisa
  21/10/2008 at 7:03 PM

  Ai avut răbdare să descoperi în ce constă concursul… eu am marcat mesajul ca spam şi-am trecut mai departe. Dar uite-aşa, trimiţând câteva zeci sau sute de mailuri bloggerilor, şi-au mai făcut nişte afişări.

 • Reply
  silviu vasile
  21/10/2008 at 9:29 PM

  sa nu crezi in cadouri, sa nu crezi in surprize… poate in cele pe care ti le faci tu.

 • Reply
  Darael
  21/10/2008 at 10:46 PM

  Nu pot sa spun decat ca am zambit.

  Chiar tu ne spuneai “sa scriu despre un salon de masaj “… atunci, de ce atata revolta si suparare ?

  Ce sens are sa vorbesti despre anatomia unei fete cand descrii un site si un salon ? Da, multora le pare interesant – si poate si asteptau acel link uitand ca 3 miliarde de femei pe lumea aceasta arata la fel.

  Chiar si mama celor care asteptau linkul. Si fata lor. Si sora…. nimic nou sub soare.

  PS> Daca te alegeai cu un simplu masaj, nu neaparat erotic, cred ca nu ti-ar fi stricat. Ai fi scapat macar de tensiunile din centura scapulara desi eu cred ca te ajuta cu mult mai mult. Parerea mea.

 • Reply
  andres
  28/10/2008 at 10:59 PM

  Hai ca asta a fost tare!!! I-ai fi dat pe toti pe spate… stii doar ca prin cuvinte se pot “desena imagini” infinite in mintile pline de imaginatie ale unora… mai gandeste-te o propunerile de acest gen, faci oameni fericiti!!!

 • Reply
  DanielMihai
  31/10/2008 at 2:14 PM

  Mie mi s-a cerut sa fac reclama la o clinica de fertilitate si altadata la cursuri Lamaze :))) eram fix omul potrivit pentru asta, nu?:)))

 • Leave a Reply