Diverse

Io si amantele

Inca una si ma duc. Adica unu’ (ca e un post) si ma duc la culcare.

Sustin si eu, ca tot bloggerul, de fapt bloggera, bloggerita, cum se zice nauădeiz la noi, astea, persoanele de sex feminin care scriu in van pe un astfel de site, revin (cu greu, ca sunt nervoasa) la subiect, sustin si eu Premiile Ioan Chirila. Ce frumos, ce frumos, zic. Niste oameni care dau niste premii pentru alti oameni. De-ar fi mai multe premii pe lume, lumea ar fi mai buna.

Buuuun. Si pun banner. Ce imi citesc mie ochisorii obositi pe monitorul unpiculeţmurdărel da’ na nimeni nu-i perfect nici macar bloggerii, bloggerele sau bloggeritele, asaaaa (focus, focus!!), ce citesc eu despre Premiile Ioan Chirila? “daca vrei sa scrii despre sportivi si nu despre amantele lor”. :)))

Nu e ironic? Eu sustin premiile, mai precis pun banner, dar exact despre amante scriu si-mi placeeeeee. Vorba vine, nu prea stiu de amante, asa ca scriu despre sportivi, dar am o vaga senzatie ca daca scrii despre cum arata in pielea goala unul-altul, e ca si cum ai scrie despre amante pentru cei care au pus titlul, deci ma declar VINOVATA de amantism in scris.

Sustin premiile, n-au decat sa scrie altii doar despre sportivi si sotiile lor (deduc faptul ca e ok despre sotii, doar cu amantele e de cacao), ca sa fim mai putini noi, astia, care scriem despre altele, sa ne creasca sansele sa luam premii pentru textele pafariste si colorate. Ah, ce bine ma simt. Ma voi premia. Stiu ca pe unii i-am enervat. Asta era intentia! :)))

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Carina
  10/10/2008 at 7:04 AM

  Macar tu-ti asumi asta 😉 Nu spui ca faci cronica sportiva si-n loc de goluri ajungi sa povestesti despre… altfel de goluri 🙂

  Daca vrei sa scrii despre sportivi si nu despre amantele lor… Pai tu nu participi la Talentul Anului, deci ai voi si invers.

 • Reply
  grohotish
  10/10/2008 at 1:42 PM

  scrii foarte stufos si fara sens. am senzatia ca tu crezi ca esti talentata, cand esti doar incalcita. mai intai lamureste-te pe tine despre ce vrei sa scrii, si dupa aceea fa-o.

 • Reply
  drstoica
  10/10/2008 at 9:47 PM

  Dar ce, amantele n-or fi si ele sportive? Macar amatoare. Sau nu neaparat in teren.
  Si-apoi…asta poate insemna discriminare. Deci si mie imi plac amantele. Astept premiile Cancan. 🙂

 • Reply
  Alina
  19/10/2008 at 7:35 AM

  Nu cred ca se supara nimeni daca scrii BINE despre amantele fotbalistilor. Nu acel gen de reportaje amatoricesti care mai apar la TV depre neveste si prietene- a se citi amante?!- ale fotbalistilor.

  Probabil ca Tudor incearca sa ii determine pe cei care aplica pt premiile respective sa scrie totusi numai despre sport, dorind cumva sa incununeze memoria tatalui sau, un fost mare cronicar sportiv.

 • Reply
  andressa
  21/10/2008 at 2:49 PM

  Da, mi-am dat si eu seama ca nu am fost clara in exprimare.
  Sunt de acord ca ar trebui sa existe jurnalism de calitate, dar cred ca asta nu exclude din peisajul media un anumit tip de pamflet sau de stiri soft. Si pentru cele din urma exista un public si eu, desi sprijin evenimentul si premiul Talentul Anului, ca despre el e vorba, sunt mandra sa fac altceva decat presa sportiva (serioasa). 🙂

 • Leave a Reply