Diverse

trebuie neaparat sa mergeti candva la un baby shower :)

Chiar daca atunci cand am primit invitatia de la participa la babyshower-ul pentru Printesa Urbana nici nu intelegeam la ce sunt invitata, am acceptat imediat! Ca daca e cu persoane misto si e cu dat cadouri, mie sigur imi place!

Sa va explic: un baby shower este o petrecere organizata pentru o viitoare mamica in care ea primeste lucruri care ii vor fi de folos cand bebelusul ei va veni pe lume.  (Prietenele ei apropiate ne-au invitat si s-au ocupat de organizare astfel incat ea sa fie un musafir multumit.). Am surprins-o cu succes pe Printesa!

baby shower printesa urbana

Am fost si eu: ma vedeti in centrul pozei, tocmai faceam check-in pe 4sq! =))) Intr-o cafenea plina de mamici si viitoare mamici m-am simtit… lasata in urma! Noroc ca mi-a trecut repede. 😛

A meritat sa ma trezesc devreme intr-o samabata, dupa o petrecere (de fapt doua petreceri, m-am mutat de la una la alta). Fetele venite au fost o companie excelenta.  Iar ceaiul verde era foarte bun! Daca nu as fi avut planuri pentru pranz, as fi ramas acolo pana seara… pana m-ar fi dat afara, de fapt!

Asadar, sa o felicitam pe viitoarea mamica, Printesa Urbana! Te iubim! <3

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ioana
  11/03/2012 at 5:20 PM

  Multumesc c-ai venit! Asa tare mi-a placut ca simbata viitoare mai fac unul! 😀 (ma rog, pe asta nu l-am facut eu, l-am primit cadou, ceea ce l-a facut si mai adorabil)

 • Reply
  Supraveghere video
  12/03/2012 at 10:23 AM

  Cred ca este o idee foarte buna pentru petrecere 😉

 • Reply
  Monica
  12/03/2012 at 1:18 PM

  Andreea, iti multumim din suflet ca ai dat check-in, chiar daca banuiesc ca nu esti singura care s-a intrebat cine naiba suntem noi si ce vrem cu invitatia aia:))

  Si sa stii ca nu erai singura non-mamica de acolo , uitasi de mine:P

  Monica

  • Reply
   andressa
   12/03/2012 at 1:22 PM

   @Monica:
   asa e, nu eram singura fara copil, dar eram in minoritate noi , nu?
   multumesc mult pentru invitatie!

 • Reply
  carla
  12/03/2012 at 4:22 PM

  Felicitari, intotdeauna baby shower-urile sunt foarte dragute 🙂

 • Reply
  Stefan
  12/03/2012 at 4:32 PM

  Ii zice rodin…nu ca as fi eu cine stie ce nationalist…

 • Leave a Reply