Diverse

ratare

Daca as avea timp as scrie acum despre cum am incercat sa vad meciul in masina cu inca trei prieteni. Aveam un laptop conectat la Internet prin 3G. Nu am reusit sa vedem decat 1 frame pe minut la inceput. Apoi s-a intrerupt. Si noi oricum ne-am ratacit. L-am auzit insa la radio pe Ilie Dobre si de cateva ori era sa fac infarct. 🙂 Poate povestesc maine. Acum ma grabeeeesc. 🙂

completare: Sa vezi un meci in masina nici nu credeam ca e posibil. Adica mai vazusem eu un taxi dotat cu un mic ecran pe bord, dar adevarul e ca soferul mai mult asculta decat se uita, din fericire pentru pasageri. Nu luasem in considerare varianta de a-l vedea deci pe un laptop conectat la Internet prin 3G. Am trait s-o vad si pe-asta! Intr-un fel… Adica nu ne-a prea iesit schema, dar am incercat.

Poate viteza 3G era mica, poate viteza noastra in trafic era prea mare. Noi ne-am chinuit. Ne-am logat. Ne-am facut cont. Am dat refresh – mare greseala! 🙂 Pana la urma am vazut cateva imagini. Cu un frame pe minut nu te prea prindeai daca a fost gol, fault sau hent intre pozele pe care le vedeam. 😀 Noroc ca pe marginea playerului apareau in timp real informatii despre fazele de pe teren.

Ne-a salvat radioul.

You Might Also Like