Diverse

cum incepe ziua de azi

Ma intampina aceeasi figura cand deschid computerul. E o reclama de la yahoo.

rezistenta_indelungata.JPG

Sunt singura care nu se gandeste la o coafura rezistenta…? Sau asta era ideea?

Iar zice Sutu ca scriu despre sex. Dar am de ales in aceasta situatie? 😛

Sunt super incantata sa va spun ca prietena mea Anca a luat concursul CNC la scurt metraj. Pentru ca este foarte tare!

Vai, dar ce aud? Ca Mihaela Schwartzenberg nu a luat concursul? De-aia straluceste soarele atat de puternic azi!

Momentele in care aflu ca doamna realizatoare, moderatoare, prezentatoare, model, scriitoare, feng-shui-ista, filantroapa, filozoafa (“Despre lucuri simple” nu poate fi decat o lucrare filozofica daca se numeste asa), studenta, actrita… nu este si regizoare si scenarista – nepretuite! De fapt ea o sa-si faca filmul. Iar acest concurs poate fi contestat, ca orice alta competitie cu juriu de altfel. Si totusi… dulcele gust al vestii ca am scapat macar temporar de ea face dimineata mai buna. Am citit in presa ca sa simte nedreptatita. (O fi acumulat baaad karma pentru ca tot apare in calea mea pe toate afisele si prin toate reclamele?)

Apropo de actori care fac reclame la margarina si alte alea, ati vazut aseara “Inima de Tigan“? Eu am vazut sfarsitul episodului si am fost placut suprinsa. Nu pentru ca se termina, ci pentru ca mi-a placut.

In primul rand, imi place de actorul din rolul principal (acel Andy Garcia al nostru) pe care am senzatia ca l-am ajutat sa se lanseze din simplul motiv ca-l tin minte si-l plac de pe vremea tampeniei aleia de “In Familie” de pe Prima – pepiniera de telenovelisti, actori de videoclipuri si reclamisti de paste de dinti.

Actorul este foarte misto. Vorba nu-mai-stiu-cui (imi declara mie una, alta un baiat): “Imi place de tine fizic de mor!” :))) Mie imi place de actorul ala fizic de mor.  Abia astept sa vad scenele de sex in serial!! Hihi!

Distributia e impresionanta (Luciu joaca execrabil dupa parerea mea, dar scapa altii turma), scenariul mi-a placut mai mult decat cele de la alte seriale romanesti – povestea de tip Romeo (tigan) si Julieta (romanca) iti ofera multe intrigi interesante. Numai ca nu sunt in targetul serialului in sensul ca nu sunt niciodata acasa la 20:30. Asa ca voi judeca acest serial dupa acele 15 minute vazute aseara din primul episod.

You Might Also Like