Uncategorized

Zilele magnifice

Zilele magnifice din vietile noastre nu sunt cele in care totul se intampla asa cum ne dorim, in care totul e perfect, ci acele zile in care reusim sa zambim cand ne vine sa plangem de fata cu necunoscuti, in care ne doare stomacul de dor sau de suparare.

Revin la aceasta chestiune, in aceasta zi magnifica, acum ma duc sa pap mancare chinezeasca in compania unei persoane adorabile.

update: am revenit la aceasta chestiune doar ca sa spun ca inca nu am reusit care e cea mai bun cale de a depasi momentele/perioadele de suparare. Nu stiu nici daca e bine sa te afunzi in munca sau mancare buna, sa stai cu prietenii apropiati sau sa zaci ca sa consumi mai repede sentimentele negative. Pana acum nici o metoda nu a dat rezultate rapide pentru mine.

Eh, trecem noi peste toate, nu? Mai greu sau mai repede, fiecare cum poate, dar trecem.

13 Comments

 • Reply
  Doru
  09/08/2007 at 5:52 PM

  In fine, pt mine azi a fost o astfel de zi: am umblat de dimineata pana la 5 trecand pe la diverse institutii publice (politie, posta, banci si nu numai) folosind reatebeul din plin – toate cauzatoare de (multi) nervi intr-o zi normala – si totusi nu m-am enervat (desi motive as fi avut)
  La cat mai multe zile magnifice!

 • Reply
  Bogdan
  09/08/2007 at 6:13 PM

  MAGNÍFIC, -Ă, magnifici, -ce, adj. (Livr.) Măreţ, grandios, superb, minunat; de un fast ieşit din comun. ♦ (Cu valoare de superlativ) Foarte frumos, strălucit, desăvârşit. – Din fr. magnifique.

  Eu le-aş zice mai degrabă “zile magice”.

 • Reply
  amdraci.ro
  09/08/2007 at 10:24 PM

  …la fiecare ora mai se naste un magnific nepot “var” cu Pruteanu

 • Reply
  Narcotourist
  09/08/2007 at 10:43 PM

  Some good, really good, music does it for me !..Ah, and a quality blowjob(without further commitements) definetly does it for me (us,men):-)…Don’t worry ! B Happy !

 • Reply
  me
  09/08/2007 at 11:04 PM

  Da, o zi de rahat si pentru mine, ce a culminat cu gasirea masinii personale lovita in parcarea de la birou – Oracle tower, Floreasca. O scursura bipeda, angajat al Raiffeisen Real Estate si conducand masina firmei, a binevoit a da cu spatele in masina mea si a sters-o. Am vazut inregistrarea pe camera de supraveghere. MA intreb, oare tre sa fii handicapat si pilos ca sa te angajeze in asemenea firme?
  Ce poate pati animalul: nimic. Maine dimineata o sa zica ca vroia sa mearga la politie(legal, are 24 ore la dispozitie), da se grabea aseara, o sa ia vreo 6 puncte si vreo 200 roni amenda. Iar io tre sa-mi repar masina. V-am zis ca maine plec in concediu? Rectific, maine poate plec in concediu, cu masina lovita. Masina de un an si un pic, cu 14.000 km la bord, adica aproape noua. Luata din bani munciti de mine. Nu masina firmei pe care orice nemernic o conduce cu nesimtire criminala.

 • Reply
  ionut doi
  10/08/2007 at 12:07 AM

  Eu am plimbat cinci tonere mari intr-o punga din Floreasca pana la Obor ca sa le reumplu, iar cand am ajuns acolo era inchis: program de vara. A trebuit sa le plimb apoi in brate pana acasa si mi s-a rupt si punga in metrou. Ma bucur ca am reusit sa pastrez fix partea amuzanta din toata treaba asta. M-am gandit la Bill Murray misunind prin Titan c-o punga de cacaturi in brate:)
  Oricum, se pare ca RATB-ul si Floreasca au fost neprietenoase astazi.

 • Reply
  Alexandra
  10/08/2007 at 12:20 AM

  Peste perioadele proaste, pe mine personal activitatea fizica ma ajuta. Daca iti obosesti corpul suficient de mult, nu mai simti nimic nici sufleteste.
  Am observat asta si cand e vorba de vacante. Cand iau vacanta de relaxare, in care stau degeaba pe cate-o plaja, am timp sa ma gandesc la toate problemele si ma stresez si ma supar si ma depresez. Daca pe de alta parte, ma urc pe un munte,de exmplu, dupa cateva ore, sunt atat de obosita incat singurul lucru in mintea mea este “piciorul drept, picorul stang, piciorul drept, piciorul stang…”si ma intorc un om nou.

 • Reply
  Aura
  10/08/2007 at 1:06 AM

  Eu zic sa ne facem stoc de zambete, de haz de necaz si de rabdare, nu? zilele trec oricum, cel putin eu nu reusesc sa le opresc 🙂

 • Reply
  suminonA
  10/08/2007 at 7:29 AM

  pt mine… o zi magnifica e una care incepe banal… da semne ca e o zi ca oricare alta… si … la un moment dat … apare acel “ceva” ce iti face ziua luminoasa… o veste… o persoana… orice 🙂

 • Reply
  soul
  10/08/2007 at 8:14 AM

  (hai sa fiu rau) La mine, o zi magnifica incepe citind blogul tau andressa :))

 • Reply
  manuela
  10/08/2007 at 12:00 PM

  cu sex ai incercat? 😉

 • Reply
  friendly frog
  10/08/2007 at 12:09 PM

  lasi totul balta si te intalnesti cu cineva care conteaza, la o masuta langa lac. o cafea si o vorba buna. cineva care stie si sa taca.

 • Reply
  andressa
  10/08/2007 at 5:07 PM

  friendly frog,
  nici asta nu poate sa aline durerea uneori.

  amdraci,
  la asta ma gandeam si eu. 🙂

 • Leave a Reply