Uncategorized

Viitorul suna rau de tot

Am aflat ca deodorantul este cancerigen. Probabil sunt ultima care afla. Dupa mirosul din autobuze, bucurestenii stiau asta demult si nu vor face cancer niciodata. Astia sunt oamenii care vor trai o mie de ani!

Deodorantul este cancerigen pentru ca are un ingredient (ceva cu aluminiu) care intra prin epiderma si apoi in sange, poate ajunge si la creier, nu stiu, dar ideea esentiala e ca mori. Si nu oricum, ci dupa chinuri groaznice si tratamente costisitoare.

Berea micsoreaza creierul cu 0,19% pe an, pe luna, pe ora. Nu mai stiu. Dar il micsoreaza. Un grup de cercetatori, probabil americani, au spus asta. Deci, daca nu ne dam cu deodorant, oricum vom muri. Pentru ca cel mai probabil, cei care nu folosesc deodorant beau multa bere. E in profilul lor, nu? Ei vor muri din cauza de creier mic: adica la un moment dat, prosti fiind, oamenii vor conduce beti, vor incerca sa afle ce se intampla daca isi bat un cui in frunte etc. Necancerigen, dar mortal.

Oricum incalzirea globala ne va sublima pe toti, adica ne vom evapora ca naftalina. Si daca nu de cald o sa murim, tot ne va prinde o caramida sau o tabla desprinse de pe acoperisul unei case in timpul unei furtuni specifice schimbarilor climatice. Sau un plop o sa ne cada in cap in timpul aceleiasi furtuni.

Asta daca nu vine un cutremur: ati vazut cate case au bulina rosie in centru? Sunt destule sa ne acopere pe toti de moloz la prabusire, nici nu trebuie sa locuim in ele.

Iar poluarea ne-a acoperit muscatele de pe balcon. E plin de praf, e zgomot.

Suntem stresati. Stres si poluare = probleme de fertilitate. Nu ne mai inmultim destul. Adica si daca nu murim de cancer, de creier mic, de caramida in freza sau de cald, la un moment dat o sa murim de batranete si nu ne va inlocui nimeni.

Si asta nu e pesimism! Astea sunt statistici!

Cand ma gandesc la lucrurile astea, imi vine sa fac copii (cat inca mai pot), sa fac sport (sa simt ca sunt vie), sa plec la mare si sa fac nudism (cat soarele inca nu ucide), sa calatoresc mai mult, sa citesc mai mult. Ca maine, poimaine…