Uncategorized

Nostalgie

Acum ceva timp scriam pe http://weblog.ro/andressa. Mai tineti minte?

weblogroandressa.JPG

8 Comments

 • Reply
  vlad
  13/04/2007 at 9:24 PM

  Interesant post.
  Apropo, te-am taguit 😉 http://coltisorul.blogspot.com/2007/04/intrebari-siraspunsuri.html

 • Reply
  simiuk
  13/04/2007 at 10:30 PM

  andressa, am impresia ca ii stiu pe acesti domni doctori. nu iti pot zice mai multe aici, dar daca tine de dermatologie…e la sigur. stii, asta e trendul in spital…cat, cui sa dam? si mai rau e ca il intretinem, cu fiecare internare. Medicii astia nu sunt chiar asa, dovada ca ai primit aceeasi tratatie si fara spaga din buzunar. La o clinica de transplant renal, in Polonia, pacientii aduceau dadeau mese chiar la spital pentru medicii si asistentele care ii ajutasera..care facusera enorm pentru ei. La noi totul se masoara in hartii indesate in plic. Nu stiu de ce, am impresia ca vina mai apartine si pacientilor..

 • Reply
  andressa
  13/04/2007 at 10:33 PM

  simiuk,
  nu as vea sa pun iarasi in discutie tema spagilor. Cu siguranta apartine si pacientilor, chiar azi am vazut rezultatele unui sondaj care arata ca 82% din repondenti declarau ca nu li s-a cerut spaga, dar au dat.

  Dar pusesem imaginea cu postul vechi din nostalgie pentru vechiul aspect al blogului, nu de dor pentru spitale!

 • Reply
  Keos
  14/04/2007 at 12:06 PM

  Seamana cu blogul ancutzei(ancutza.weblog.ro), care e mort acum, cred.

 • Reply
  Keos
  14/04/2007 at 12:13 PM

  Apropo, mi-am adus aminte trecand cu privirea peste header-ul paginii tale de un reportaj ce l-am vazut recent pe ceva post de televiziune. Era vorba despre veveritele albe din Olney, care au devenit un fel de eroi locali, si politia are emblema cu ele. Stiu ca atunci cand am vazut filmuletul primul lucru la care m-am gandit a fost blogul tau, lol. Totusi uitasem intre timp, bine ca mi-am amintit.

  Uite aici am gasit ceva informatii despre ele: http://www.ci.olney.il.us/Visitors/WhiteSquirrel.htm

  Nu m-as mira sa stii deja totusi 🙂

 • Reply
  Adrian Ciubotaru
  14/04/2007 at 12:27 PM

  Ce vremuri! Cand Andreea scria aproape zilnic pentru ca avea prea mult timp liber la serviciu. Si acum tin minte: “de cand m-am angajat am mai mult timp liber”
  Apoi au urmat iesirile cu bloggerii, cresterea traficului (pe care unii au fost invidiosi), andressa.ro,iar restul e istorie culturala!:)

 • Reply
  andressa
  14/04/2007 at 12:37 PM

  Adrian,
  ce vremuri, chiar!
  Aveam mult timp liber si nu pot sa cred ca am spus asta! 😀 Inchipuie-ti ca imi citea blogul unul din colegii din Consiliul Director! Aveam mult timp, acum fac un efort sa mai scriu din cand in cand.

  Si iesirile cu bloggeri… Las’ ca a venit vara, mai mergem pe Motoare!

 • Reply
  versiunea2
  16/04/2007 at 7:18 PM

  Viata e complexa si are multe aspecte…

 • Leave a Reply