Diverse

Ia-o personal!

Mi-a sarit mustarul pentru ca o persoana vesnic refuzata la iesiri pentru o discutie intre patru ochi ma crede mult prea ocupata, workoholica, lipsita de viata sociala, apatica, crede ca nu stiu sa-mi traiesc viata si ca sunt o insensibila. A avea tact in ziua de astazi este un mare defect, observ. Nimeni nu o mai ia personal!

Unii oameni incearca sa vada imaginea completa mereu, sa inteleaga procesul cauza – efect in profunzime de fiecare data, sa gaseasca explicatii si justificari pentru actiunile celorlalti.

De aceea, facand pe maturii in toate situatiile, se trezesc ignorati si spun: “Omul a avut o zi proasta!”; se trezesc injurati si se gandesc: “Unii asa isi exprima furia fata de propriile esecuri”; primesc un bocanc in gura si nu se supara: “Putini il/o inteleg… Dar eu stiu ca de fapt… “

Celui vesnic preocupat de intelegerea celorlalti i-as spune: Te-ai gandit vreodata ca problema esti tu? Ca nu e “o zi proasta”, ci, de fiecare data cand te vede omul, aia “devine” o zi proasta?

Ia-o personal!!!!

You Might Also Like

 • Mihaï
  29/08/2006 at 10:07 AM

  Majoritatea baietilor chiar nu inteleg un refuz, daca nici dupa articolul asta nu intelege, ai putea sa ii dai probleme de rezolvat, barbatii se prind la chestia asta.

  Exemple de probleme: sa iti aduca salatile din gradina ursului, sa aduca trei smicele de apa vie si trei smicele de apa moarta, sa scrie un volum de poezii care sa se vanda in 10000 de exemplare.

 • Keos
  29/08/2006 at 10:23 AM

  Macar bea Sprite ? 🙂

 • monsoux
  29/08/2006 at 11:20 AM

  Sau poate nu te crede nici una dintre cele insirate de tine, dar are nevoie de “motive” ca sa poata fi insistent 🙂 Daca s-ar regiza iarasi “As Good As It Gets”, dar intr-o maniera isterica, ultimele doua paragrafe ar trebui sa fie in brieful pentru regizor.

 • mihai
  29/08/2006 at 11:40 AM

  Daca ceva merita a fi spus, atunci merita a fi spus clar.

 • Adrian Soare
  29/08/2006 at 11:42 AM

  Se rezolva simplu: Ii spui: Ok, ne intalnim in ziua de la ora x. si cu 30 min inainte il anunti ca nu te mai duci.

  Faci asta de 10 ori si omul renunta. Doar daca e retard nu intelege morala.

  Joaca-te cu el.

 • nashu_mare
  29/08/2006 at 12:40 PM

  Nu stii ca barbatii sunt niste animale? Daca renunta sunt boi iar daca insista sunt niste porci. Acum tu ce ai prefera, un porc sau un bou?

 • kip
  29/08/2006 at 3:43 PM

  de unde stiti toti ca e un bou/porc?? poate e vreo vaca/scroafa…. nu va pripiti cu concluziile..??

  oricum, chestia asta mi-a dat de gandit… eu sunt la faza in care incerc sa gsesc scuze tuturor, si sa nu ma mai grabesc sa critic si sa acuz…..
  bag seama ca e posibil sa fiu pe un drum gresit… poate ar fi cazul sa revin la starea initiala si sa incep din nou s-o iau … personal….

 • meme
  29/08/2006 at 9:22 PM

  Dar tu te-ai gandit vreodata ca ai putea fi chiar tu problema?
  🙂

 • Dexter
  30/08/2006 at 9:29 AM

  Question : Din moment ce tipu’ nu se prinde …de ce nu ii spui in fatza “Mah…lasa-ma ca scot ordin judecatoresc de restrictie pe 2 km in jurul meu” ? .
  Inteleg, poate nu vrei chiar sa jigneshti pe cineva si incerci subtilitati…dar cand vezi ca vorbele nu-si fac efectul , “use a bigger hammer” si spune-i pe bune : “Fetele te simt cand esti disperat, normal, mai ia un Sprite”

 • Sfatos
  30/08/2006 at 10:37 AM

  ce se mai umfla baietii in sfaturi pe aici, se vede ca Sprite provoaca balonare 😀

 • Nicoleta
  30/08/2006 at 10:50 AM

  Hmmm, mi-ai dat de gandit si mie…ce sa-i faci in caz de “abuz” la rabdarea ta? Simplu, il/o ignori…vrea sa deschida gura, tu ii intorci spatele. Te comporti de parca nu ai avea simtul vazului pentru el/ea. E cea mai grea lovitura pe care i-o poti da. Fara ordine de restrictie, fara amenintari, telefoane trantite sau absente nemotivate, si mai ales: fara nervi! Atat! Ii intorci spatele…si va fi catastrofal, pentru el/ea 🙂

 • cristi
  30/08/2006 at 4:28 PM

  well, poate pentru ca unii nu pot sa accepte chestii de genul “Imi esti antipatic(a) si atat, nu-ti datorez tie explicatii”. Spune-i exact de ce nu vrei sa ai de-a face cu el/ea si mai mult ca sigur ca n-o sa-si mai caute singur(a) explicatiile. E o prostie sa pretinzi intelegere din partea cuiva de care tu insati “n-ai chef”
  Poate Meme are dreptate 😉

 • Boran Gregovic
  31/08/2006 at 2:27 PM

  Da, da, da in el, ce tupeist! Sa-ti ceara o intalnire!