Diverse

Magazin de cadouri – pe naiba!

Vad mereu magazine cu numele “Magazin de Cadouri” sau variatiuni pe aceeasi tema. Azi am vaut pe strada Ion Campineanu magazinul “Casa cadourilor”. Sa ridice mana cei care vor sa primeasca o vaza [oribila, dar asta sa zicem ca e discutabil], o veioza [asemenea], un perpetuum mobilae sau o icoana.
Ma gandeam eu.

La alte magazine de acest fel am vazut cani: cani cu prenume pictate (George, Mihaela, Razvan etc), cani cu desene, cani cu toarta in forma de penis sau de trompa de elefant, cani care au inauntru, tot din ceramica, animale sau penisuri de care dai cand termini de baut, cani mari, cani mici – CANI. Cine face cadou atatea cani??
Adica avem multi dintre noi sefi carora nu stim ce sa le luam, poate un coleg cu care nu avem nimic de-a face, dar cani? Cani cu penis in loc de toarta?? Cui sa-i placa asa ceva?

Mai vedem si scrumiere cu extraterestri, scrumiere in forma de pat [cu mesaje spirituale de tipul “nu face mizerie in pat, nici noi nu ne futem in scrumiera” – pardon my French!], scrumiere cu beculete, in forma de scoica sau palma…

Mai gasim papitoi, de multe ori papitoi cu organe genitale la vedere, papitoi de toate culorile si marimile, perechi de papitoi care se pupa sau care chitaie. Papitoi.

Din aceeasi categorie de oribilitati, am mai vazut si insecte moarte in rame. Horror.

Ce cadouri sunt astea? Cineva cumpara asa ceva si apoi are curajul sa spuna ca a luat un cadou? Sa-mi aratati mie persoana. Sa stiu sa nu o chem la ziua mea! Cum sa-mi aduci un perpetuum mobilae sau un gandac in rama? Adica, sigur, intentia conteaza, dar ce intentie ai cand dai asemenea oribilitati?

Eu cred ca cele mai dragute cadouri se gasesc in magazine obisnuite, fara prententii de tipul “de cadouri”, si in nici un caz pe lista acestor cadouri nu se gasesc obiectele enumerate mai sus.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  emi
  05/07/2006 at 8:28 PM

  cand e ziua ta?

 • Reply
  Mihai
  05/07/2006 at 8:44 PM

  Prin ce magazine ai “trecut” tuh ?
  http://fungift.ro/ este excelent!

 • Reply
  ago
  05/07/2006 at 9:42 PM

  magazinele astea sunt la fel ca notariatele. pentru oameni “disperaţi”.

  (nu de alta dar un om “nedisperat” zice maxim “puii mei câte notariate sunt! măcar trei pe fiecare stradă! în blocuri, subsoluri! naşpa frate!” cât timp un om disperat care mai are 20 minute să legalizeze ceva sacrifică trei boi lui Zeus că nu tre să facă decât trei paşi)

 • Reply
  Alina Popescu
  05/07/2006 at 10:12 PM

  Da, nu sunt alegeri tocmai inspirate…Oricum, si daca ai nevoie de o cana cu un nume (am avut o idee de genul ca sa nu ne mai plangem ca ne-am luat canile intre noi), oricum nume “rare” precum Robert erau greu de gasit acum vreo 2 ani…La partea cu insectele in rama…discutabil! Aveam o cunostinta in liceu care colectiona flutiri (yup, dead ones) si ar fi fost foarte fericit daca ar fi ales cineva fluturele potrivit. Cei interesanti chiar costa!

 • Reply
  ZeroViu
  05/07/2006 at 11:03 PM

  pana la urma intentia este un cadou

 • Reply
  Dana
  05/07/2006 at 11:58 PM

  Gusturi si gusturi.
  Si apoi “calul de dar nu se cauta la dinti” !

 • Reply
  Panzer
  06/07/2006 at 12:28 AM

  “Gusturile si frumustea sunt intotdeauna subiective” asa ca sunt natii de oamenii care le plac canile si insectele.

 • Reply
  Neo
  06/07/2006 at 1:09 AM

  OK, deci de ziua ta nu o sa-ti iau o scrumiera cu citate profunde ale unor clasici in viata sau o insecta in rama 🙂

  Seriously though, desi sunt oameni care colectioneaza insecte, nu cred ca
  intr-un asemenea magazin poate fi ceva interesant pentru un colectionar. Dar
  poate ca impresia asta o am din cauza canilor si a scrumierelor 🙂

 • Reply
  Claponeala
  06/07/2006 at 4:56 PM

  Oricat de aiurea e solutia matusilor si bunicilor de a-ti da bani, totusi e de preferat daca esti intr-un asemenea magazin si tii in dreapta o cana pe care scrie “sefu” si in stanga o rama foto cu ursuleti.

 • Reply
  mihai
  06/07/2006 at 7:03 PM

  Depinde de fiecare ce intelege prin cadou. Unii inteleg o obligatie, altii inteleg un respect. Daca vrei sa ii arati respectul tau cuiva, nu merge la magazine “orice produs 38.000” ca sigur nu gasesti nimic. In plus, drept cadou pentru fete, uneori e mai indicat un simplu trandafir sau o palarie de vara decat un cd cu muzica house sau, cum am auzit ca se mai poarta, deodorante.

 • Reply
  Andrea
  07/07/2006 at 3:44 PM

  Mie imi par a fi facute pentru zile de nastere ale colegilor de serviciu si ale amicilor noi, carora inca nu le stii gusturile. Tot ambulatoriul de Psihiatrie in care lucrez are cani primite de la restul trupei de ziua de nastere. A mea e verde.

 • Reply
  apulidor
  07/07/2006 at 10:55 PM

  De ce ti se pare ca o icoana este o idee proasta pentru un cadou? Eu personal cred ca este un gest frumos sa faci cuiva cadou “de casa noua” o icoana.

  Oi fi inceput eu sa imbatrinesc, ori mai nou nu se accepta cadouri decit in forma de dildo?

 • Reply
  Gabriel
  14/08/2006 at 11:33 AM

  se bea si se fumeaza mult la noi, de aici si multitudinea de recipiente de baut si scrumelnitze. sa nu uitam si brichetele: in forma de organe genitale, capete de mort si alte chestii super :))

 • Reply
  claudia
  10/08/2007 at 3:49 PM

  Am cumparat un lampadar si un set de cutii de la indo deco style, sunt foarte frumoase si au pret acceptabil. http://www.freewebs.com/indodeco

 • Leave a Reply