Uncategorized

andressa la bere

Ajunsa mai devreme decat trebuia, am cautat pe Motoare o masa libera. Nici o sansa. Oamenii stateau si pe scena, si pe jos…

La o masa, un tip singur ce parea sa aiba 25 de ani, am aflat mai tarziu ca avea 26, semana cu Vivi. “A friendly face” mi-am zis! L-am intrebat daca pot sa stau si eu la masa. Astepta niste prieteni, dar daca eram singura, m-a primit. Pana m-am dus sa-mi iau ceva de la bar, masa se umpluse. Am alfat de la sosia lui Vivi (Catalin spune ca nu semana atat de mult cu el totusi) ca era medic rezident. Am vorbit cu el si cu amicii lui – tot rezidenti. Un om lovit de timiditate pana la tacere va intelege cand voi spune ca tot ce am raspuns cand am auzit de rezidentiat a fost “Tare, foarte tare”. Uneori nu-ti gasesti cuvintele. Am povestit apoi cum am luat un interviu unei studente la medicina in timp ce urcam cele 14 etaje ael Spitalului Municipal. Nu prea gaseam ceva interesant de spus.

M-au intrebat de ce nu beau bere. Pentru ca nu vreau sa ma imbat inainte sa vina prietenii mei, am raspuns. Venisem mai devreme, daca beam cateva beri inainte sa vina oamenii, ma culegeau de pe jos. Urat.

Curand a venit Catalin. Apoi Jen, Radu, Bobby, Bogdan, Alex, Radu, Cristi, Costin… Masa pe care tocmai o acaparasem doar pentru noi s-a umplut.

Later edit: interesant cum daca stai cu SEO-istii la masa asculti discutii din care nu intelegi mare lucru, dar daca stai cu rezidenti la masa, asculti alt jargon. Ca sa inteleg, eu urmaream mimica oamenilor (e de bine? e de rau? s-a incruntat, nu poate fi de bine trahectomia aia…)

2 Comments

 • Reply
  Mihai
  27/07/2006 at 3:04 PM

  Asta a fost tare “seo-isti” 😉 E bine spus dar suna amuzant in limba romana. Exista si comunitatea oficiala a seo-istilor 🙂 din Romania pe care ii gasesti la http://forum.seopedia.ro

 • Reply
  satyricon
  27/07/2006 at 5:05 PM

  la urma urmei si medicii sunt oameni…

 • Leave a Reply