Uncategorized

Robbie, esti pe frecventa?

Stimatul domn Bogdan Naumovici da un raspuns lung la postul “Olimpiadele Comunicarii”, pentru a-l citi click aici.

Asadar, daca tot ma citeste lumea despre care scriu, tin sa spun ca Robbie Williams, Adrien Brody, Dragos Bucur, Razvan Tupa si Andi Moisescu sunt niste infecti 😛 Asadar domnilor, scrieti-mi ca nu e asa si poate … ne certam la o cafea 😉

Pe diseara, la RadioLynx, ora 20:00.

PS: iar fanilor lui Keo – get over it. Habar nu aveti ce inseamna libertatea de exprimare daca eu nu am voie sa zic “Keo sux”. Nu intelegeti ca e oricine e liber sa spuna despre orice artist ca nu ii place, ca e neinteresant. In cazul de fata, sa spun ca nu e artist. Eu zic sa strangeti semnaturi si sa cereti drepturi, sa faceti un “angry mob” si sa ma fugariti cu postere cu Keo gol – dar treceti peste asta! Intotdeauna vor fi oameni carora sa nu le placa de Keo sau de alt no-name cu veleitati de artist-occidental-neinteles-intr-o-tara-de-conformisti. Postul meu i-a facut deja prea multa reclama individului. Enough!

12 Comments

 • Reply
  Subiectiv
  13/06/2006 at 10:44 AM

  ha ha.
  chiar citeam comentariul si realizam ca si-a dat seama si musiu naumovici (daca el o fi cel care a raspuns) ca da, asa e, publicitarii romani se uita la clienti ca la niste cretini. ce a uitat musiu sa precizeze este ca… la fel se uita si la consumatorul de publicitate. ca la un timpit. targetarea, dp meu dv, inca lasa de dorit. munciti, oameni buni, ca pina acum duceti lipsa de multe chestii. la noi exista vad, dar nu exista piata de publicitate, oricit s-ar bate ei cu pumnu-n piept. sau… poate m-am exprimat gresit, exista o tentativa de piata, pentru ca pina la a avea o piata e nevoie de calitate.

 • Reply
  zoso
  13/06/2006 at 5:28 PM

  keo ruleaza!

 • Reply
  Keos
  13/06/2006 at 11:31 PM

  Keo ruleaza asa tare ca mi-e si jena ca e continut in nickname-ul meu…

 • Reply
  Alexandru`
  14/06/2006 at 12:13 AM

  Keo sux. Sincer, habar n-am cine-i Keo, da’ instinctu’ de GiCAContra tre sa-si faca damblaua.

  Cum am ajuns ma nene pa blogu’ aista?

 • Reply
  blinder
  14/06/2006 at 12:14 AM

  pfuu da vad k esti pornita rau impotriva lu` keo asta:)).. ah.. si eu n`am putut asculta emisiunea azi 🙁

 • Reply
  ana
  14/06/2006 at 10:02 AM

  hai sa fim seriosi…doar o data cu trecerea timpului cineva poate fi numit artist si asta daca rezista..incepatorii pot fi cel mult numiti..interpreti.

 • Reply
  Ana
  14/06/2006 at 10:39 AM

  Cum putem numi interpret un individ care nu interpreteaza live? Ce se intampla pe disc e alta poveste, nimeni nu stie dupa cate chinuri si repetitii a iesit un sunet 🙂

  Desclaimer: nu l-am auzit niciodata pe acest “copil minune” al muzicii romanesti, Keo, habar nu am ce canta si daca o face live.

  Pt. Andressa: felicitari pentru emisiunea de la radio, mie mi-a placut. In plus, numele meu a fost mentionat de 3 ori in emisiune. Si asta doar pentru ca eram pe chat :P.

  PS: Si nu, nu ai vocea prea pitigaiata pentru radio :))

 • Reply
  Silvia
  14/06/2006 at 12:58 PM

  doamne, andressa, de cand am citit postul asta al tau nu-mi mai iese din cap “azi vii maine pleci”, minunatul hit cu accente de melodrama… aaaargh ma duc sa ma decontaminez…

 • Reply
  euterpe
  16/06/2006 at 12:13 AM

  pe mine nu ma afecteaza cu nimic muzica lui keo, asta. dar cert e ca nu imi imaginam ca s-ar putea vorbi de el…mi se pare nesimnificativ, oricum muzica inseamna mai mult decat keo…

 • Reply
  alex
  26/06/2006 at 12:48 AM

  tare

  “Asadar, daca tot ma citeste lumea despre care scriu, tin sa spun ca Robbie Williams, Adrien Brody, Dragos Bucur, Razvan Tupa si Andi Moisescu sunt niste infecti”
  Keo e nashpa rau, Dragos bucur am auzit si eu ca are probleme… dar cine-i Razvan Tupa?

 • Reply
  andressa
  26/06/2006 at 10:46 AM

  Razvan Tupa e un poet. Da si tu un google search.

 • Reply
  Submit
  11/07/2006 at 4:17 PM

  Andressa nu are voce de radio desi idei si potential s-ar gasi. Sorry dar tehnica respiratiei lasa de dorit ca si dictia. Poate producator te-ar prinde mai bine. Keo ? Hm dragutz pana acum …pare oricum altceva decat stupizii de la noi si are clipuri cu poveste.

 • Leave a Reply