Uncategorized

Azi m-am simtit nedreptatita. Oversharing, va zic de acum!

Am mancat la un fast-food ieri seara. Mi s-a facut rau imediat. Noaptea am avut febra mare si frisoane, greata, tot tacamul.

Dimineata eram verde. Am mers la facultate pentru ca aveam niste teste de dat. In timpul unui test, mi s-a facut rau. Am infascat un pachet de servetele si usor verzuie la fata am zis “Ma duc la toaleta”. Profesoara a incuviintat “bine, du-te”.

Am fost la baie unde m-am recules cateva minute, m-am spalat cu apa rece pe fata si m-am intors la test.
Profesoara mi-a luat foaia atunci. A zis ca daca am iesit trebuie sa dau foaia. Am intrebat de ce nu mi-a spus de la inceput. A zis ca ea nu e jandarm. Am dat foaia, oricum nu mai aveam de scris decat doua-trei fraze, dar m-am imbufnat vazand cat de inflexibila este profesoara desi era vizibil ca abia ma tineam pe picoare si ca imi era greata.

Nu am protestat, mi s-a parut ca nu era de negociat situatia. Fiecare avea o pozitie si studentul trebuie sa respecte profesorul. Dar regulile trebuie stiute de toti pentru a fi respectate. As fi iesit oricum, dar macar as fi stiut la ce sa ma astept!

7 Comments

 • Reply
  mihai
  18/05/2006 at 8:26 AM

  1. Uneori regulile sunt de la sine intelese. Ai fost la baie, in mintea profei esti suspecta de copiat. Asa ca nu mai ai voie sa continui.

  2. No offence, nu ma refer strict la tine. Mi s-a facut si mie rau la un examen si nu m-am asteptat sa am vreo discutie cu proful in care eu sa ii zic cat de rau imi este. E ca si cum i-ai spune unui partener de-al tau: “stii, nu pot veni azi, ies cu o prietena la o bere”. Pana la urma trebuie fiecare sa fie responsabil pentru ceea ce mananca si cu cine bea bere si sa nu mai astepte sa fie inteles.

  Don’t shoot me!

 • Reply
  kod
  18/05/2006 at 8:53 AM

  ai mancat pui? 😛

 • Reply
  George
  18/05/2006 at 9:36 AM

  Pe site-ul Unibuc, exista regulamentele studentilor. Intr-unul dintre ele, se spune ca, in timpul unei probe scrise, un student poate iesi numai daca a predat foaia. Fara exceptii. Intr-o lume in care se copiaza cu handsfree inserat in lobul urechii, invatamantul a devenit o cazarma.

 • Reply
  andressa
  18/05/2006 at 10:58 AM

  Stiu ca exista regulamente, de aceea nici nu am protestat. Dar ar trebui gasite solutii pentru ca cei cu vezica slaba sa nu fie dati afara din examen… Sistemul ii dezavantajeaza, ca de obicei, pe cei nevinovati – putini…

 • Reply
  Dalila
  18/05/2006 at 11:06 AM

  eu am fost acolo:D asa ca stiu prea bine la ce se refera andreea… initial, mi s-a parut ca avea de gand sa ma scoata si pe mine afara doar pt ca imi spunea ea ce a mancat si ca ii e rau…
  si i-am zis profei: “nu vreti sa stiti despre ce discutam:)) ” ca nu avea legatura cu testul…
  oricum, mi s-a parut nedrept, mai ales pt ca NU AVEAI CE COPIA (era un subiect extrem de…aplicat) si 2. NU ESTI GENUL “ies la buda, dar de fapt ma prefac si am lipite post it-uri pe peretii scrijeliti ai toaletelor, ca sa copiez”, iar PROFA STIE PREA BINE ASTA….
  e vorba doar de oameni frustrati ca in toata facultatea asta (cu mici exceptii) VREAU SA PLEC DEFITNITV DIN TARA pt ca andreei i-a luat foaia de test ca s-a dus la buda, iar pe mie mi-a scos la TV caseta de montaj

 • Reply
  Cristina
  18/05/2006 at 10:03 PM

  Sincer eu chiar sunt surprinsa ca ti s-a intamplat asta. Cunosc mai bine decat as vea cum merg treburile prin FJSC, dar o chestie de genul asta nu mi s-a intamplat niciodata. Ba chiar am patit exact ca tine acum vreo doi ani, la un test si profa nu numai ca m-a lasat sa ies si sa si dau testul in continuare dar mi-a mai si adus apa si pastile de la ea din cabinet.
  Nu cred ca se pune problema copiatului. Daca primesti ca subiect de gasit si ierarhizat 10 subiecte pentru jurnalul de dimineata de la nu stiu ce post de radio, nu cred ca te repezi disperata prin facultate sa ceri idei pretinzand ca ti-e rau si te duci la toaleta…

 • Reply
  Andressa » andressa la scoala
  30/05/2006 at 10:39 AM

  […] La deontologie, dupa ce mi s-a facut rau in timpul testelor, am aflat ca la unul am luat 7. Apoi, vineri noapte am stat sa fac o mica analiza de continut pe EvZ – studiu de caz pe politica editoriala – pentru ca miercuri referatul despre Reuters si BBC mi-a fost refuzat. Am aflat ca am 9 in seminar, deci 10 nota finala la Deontologie. […]

 • Leave a Reply