Uncategorized

poza

Cateva din lucrurile pe care mi le-am luat din Franta…
later edit: poza scoasa

17 Comments

 • Reply
  jen
  26/03/2006 at 3:06 PM

  da’ ai facut cumparaturi, nu gluma…

 • Reply
  andressa
  26/03/2006 at 3:14 PM

  sa-ti spun.. intr-o zi, prietena mea, cea la care venisem, m-a lasat singura pentru ca avea de facut un proiect. m-am dus deci singura prin oras, sa pierd vremea…
  si… cum sa spun… am cheltuit mult 🙂
  nu incapeau in poza toate lucrurile cumparate!

 • Reply
  cobra_regala
  26/03/2006 at 4:27 PM

  Cîrpe ?!?!?!?!?!?!?!?! Să ajungi în Franţa şi să dai banii pe cîrpe ?!?!?!?!?! Care (cel puţin cele din poză) pot fi luate din Europa fără probleme ?!?!?!? În loc să dai banii pe vizită la Muzeul Costumui, Muzeul Cinematografiei şi la cîte şi mai cîte se pot vedea prin Paris doar ???

  Sînt fericit că nu-s muiere!

 • Reply
  tuvia
  26/03/2006 at 4:39 PM

  eh carpe, si eu am dat bani pe ele in paris, nu potzi sa te abtzi, dar in fond, am ajuns si la dali, si la louvre..si la multe alte minunatzii 🙂

 • Reply
  Subiectiv
  26/03/2006 at 4:56 PM

  Cobro, ai fost tare :)) si io mi-s fericit ca nu-s muiere =))

 • Reply
  andressa
  26/03/2006 at 5:39 PM

  Am fost si la muzee… cel mai mult mi-a placut la Planetariu.
  Nu eram la Paris insa.

  Am luat si carpe si pantofi. Si multe cadouri pt prieteni.

 • Reply
  uv
  26/03/2006 at 5:47 PM

  sa te duci la paris si sa nu cumperi carpe?

  lasa teoreticienii in pace. sa isi declare si justifice mai intai viciile lor si sa le comparam.
  cred ca muierile stau mai bine, ele nu se inroleaza sa mearga la razboi, nu se imbata ca porcii, nu stau sa piarda vremea la fotbal si alte chestii violente:)
  carpele sunt inofensive si participa voluntar la frumusetea orasului.

 • Reply
  uv
  26/03/2006 at 5:48 PM

  ia desfa si punguta de la six sa vedem ce e inauntru:)

 • Reply
  andressa
  26/03/2006 at 7:05 PM

  nu desfac nimic, uv…
  m-am suparat pe cei care vorbesc atat de urat despre femei, pe misogini, pe cei care cred ca a cumpara haine e un semn de superficialitate.

  nici nu mai bloghez… asa sunt eu, suparacioasa….

 • Reply
  Ovidiu Sorin
  27/03/2006 at 3:11 PM

  we’re in the money… –> http://www.library.csi.cuny.edu/dept/history/lavender/cherries… 🙂

 • Reply
  weweritza1
  28/03/2006 at 12:32 PM

  Tot privesc opera asta de arta si nici in ruptu’ capului nu-mi pot da seama: de unde atata inspiratia pt o insertie atat de valoroasa semantic? Adik…it’s not like u want to bragg about it…nu? pt ca tu esti o fatuca simpatika, ONG-ista…te-ai gandi in mod normal la popoarele din Africa cand privesti o vitrina din Paris…so…then…what?
  Te-a intrebat vreo colega de scoala: “Ce ti-ai luat fata de-akolo?”..shi tu, fiindca nu o puteai invita la tine, nici cara tzoalele la scoala te-ai decis sa ochesti doi iepuri dintr-o lovitura(sa popularizezi blogul shi sa aratzi shi toalele?) sau…a treia optiune…voiai sa confirmi cele spuse despre complexele tale diasparute shi uzul de fuste mini dovedind ca esti o fata curajoasa si de-akum inkolo, de ciuda,- pt toti cei care te confundau cu nevasta lui Popeye, vei purta numai, dar numai shi numai…shi numai:)))…fuste mini?

 • Reply
  radu_pizza
  01/04/2006 at 12:14 AM

  fustele alea mi-au umplut inima de fericire la gandul ca vine vara 😀

  nice

  cobra, nu sunt carpe, sunt haine, si sunt prea siecsi…

 • Reply
  ochi deschis
  01/04/2006 at 3:15 PM

  Asta da!…realizare : sa te duci la Paris si sa cumperi bulendre în aceleasi terne culori care sunt la moda în Balcani înca din vremea domnilor fanarioti!

 • Reply
  radu_pizza
  01/04/2006 at 10:04 PM

  daca deschideai ochiul mai bine vedeai ca nu s-a dus la paris 🙂

 • Reply
  matteo
  04/04/2006 at 12:17 AM

  interesanta arhitectura a unui spatiu de vis

 • Reply
  andressa
  07/04/2006 at 1:43 PM

  1. De ce mi-am aratat hainele? Da, ai ghicit un pic, pentru a le arata unor prietene prea departe de Bucuresti… Ce sa zic, mania cumparaturilor…
  Ce e atat de rau in arata hainutele alea?
  Sunt ONG-ista si am si multe alte calitati, cerzi ca se exclud reciproc obiceiurile astea (cumparaturi vs. civism) ? Eu sunt dovada vie ca nu e asa!

  Oamenii sunt rai uneori, gratuit.

  2. Nu am fost la Paris, fusesem in sud. Hainele sunt in culori cam sterse, recunosc… Nu sunt singurele insa, mi-am luat si chestii colorate.

  De altfel, pt cei care cred ca am facut risipa si mi-am luat pantofi in loc sa intru din muzeu in muzeu si sa dorm in fata unei galerii de arta – inchipuiti-va ca in 2 sapt ai timp sa vezi si muzee, sa vizitezi orase diferite, sa mergi si la cumparaturi cateva ore!! Incredibil…

  3. fericiti aia care “nu-s muieri” – ignorance is bliss.

 • Reply
  weweritza1
  07/04/2006 at 10:04 PM

  Ca sa iti urmez sistematizrea:
  1. Pt. prietenele care nu sunt din Bucuresti exista adrese de mail pe care, in general, se pot scrie mailuri si, in cazuri exeptionale, se pot baga si 1, 2, uneori chiar 3, 4 attachementuri… cu ce poze vrea inimioara ta…..picturi, arhitectura, dealuri..dar cel mai important..fuste si pantofi!!..(“Incredibil…” as spune..ca sa te citez pe tine de la punctul 2) si as adauga doar atat dupa incredibil ” ! “

  2.La afirmatia ta “cerzi ca se exclud reciproc obiceiurile astea (cumparaturi vs. civism) ? Eu sunt dovada vie ca nu e asa!” , plina de modestie si descentralizare vis-a-vis de ego, pusa in aceeasi fraza cu “Sunt ONG-ista si am si multe alte calitati” nu am de spus decat atat..Andressa..ce naiba…come on ..even u can do better than that ca sa te scoti si din nou…” ! ! ! ”

  3. La “Oamenii sunt rai uneori, gratuit.” ….sincer..stii ce..dak chiar te-am enervat, suparat, iritat sau doar daca ai de gand sa mimezi ca ai ramas indiferenta dar cu un gust amar…as fi preferat o injuratura cu esentza tare decat sa te ascunzi in spatele cortinei unei astfel de generalizari stupide….nu….nu mai este un fapt atotcunoscut ca “Oamenii sunt rai uneori, gratuit.”
  Sincer..a fost un pic de sarcasm gratuit..nu rautate..pt ca nu este un raport personalizat din punctul meu de vedere….. dar nu o lua ca pe o critica cu tente de rautate pura, de feminism exacerbat care tinde spre misoginism(chiar nu am nimik in sine cu tzoalele)…ia-o doar ca pe o critica constructiva la arta expunerilor tale..ca pe o critica etico-logica daca poate exista asa ceva…ad principio!

 • Leave a Reply