Uncategorized

complexe

Cand eram mica plangeam regulatpentru ca eram prea slaba. As estimacam la un bocet la 2 zile. Plangeam singura, ascunsa undeva in casa, si deobicei sughitam.
Ma ghemuiam si ma vaicaream cu voce tare promitandu-mi ca ma voi ingrasa.
Nu ma apucau istericalele din senin, ele erau neaparat provocate de remarciacide de-ale altor copii. De la simplul “Ce slaba esti” pana la rime fara cusurterminate in “aparat de mers pe drum”, comparatii cu elemente din natura(vreascuri, trestii), remarcile ma faceau sa izbucnesc negresit in lacrimi sisa imi urasc silueta bidimensionala.
Nu s-au schimbat multe de atunci.
Nu mi se mai spune insa « femeia snur » , rautatile au capatat unaer mai subtil, intepaturile sunt acum ascunse dupa o falsa ingrijorare sauinocenta.
Exemple:
« Vai, dar ce ai mai slabit,draga! Adica erai tu slaba, dar nici chiar asa!”
“Eu nu stiu cum poti sa mergi pe picioarele alea atat de subtiri! Parca osa te prabusesti dintr-un moment in altul!”
“Se fabrica pantaloni atat de mici??”
“Esti bolnava?” / “ai fost bolnava?”
“Ah, ce ma enerveaza astea batz care mananca enorm!”
Lista ar putea continua la nesfarsit. Mi se reaminteste la fiecare pas caimi lipsesc cateva kilograme pana la a arata perfect.
Constienta de acest defect, am purtat ani de zile pantaloni largi, menitisa-mi ascunda “sticksurile” si, cea mai nefericita alegere, multe haine albe!
Blugi nu am pus pe mine din doua motive: nu-mi gaseam pe marime… Ii maistramtam in liceu, in sfarsit… si pentru ca nu ascundeau silueta!
Mi-au trebuit foarte multi ani sa inteleg cateva lucruri esentiale:
– Albulnu ingrasa. Pentru mine, nici carnea si nici ciocolata nu ingrasa! Daramitealbul! Nici nu are calorii!
– Nuexista “chestia asta ma face sa par slaba” – sunt slaba, nu par slaba. End ofstory.
– Pantaloniilargi nu pacalesc pe nimeni. Stau ca pe gard – se ghiceste ca “nu ai carnita” –sa citez o remarca de mare exceptie.
Dupa o adolescenta cu prea multe suparari din cauza greutatii, am acceptat.Sunt slaba. Eh, o sa supravietuiesc.
La 21 de ani am inceput sa port blugi. Revolutie ! Nestramtati si, foarte important,drepti / pe picior. Intai timida, gandindu-ma ca lumea nu ma mai vede daca ma intorcdin profil – ca o foaie de hartie, e clar, nu? -, in cateva luni m-amobisnuit…
Tot la 21 de ani am inceput sa port… fuste ! si nu de orice fel, cimini. Asta e felul meu de a arata ca nu imi mai pasa ce spune lumea. Sunt slabasi m-am impacat cu ideea. Nenumarate cure de ingrasare, va spun adio!
Vara trecuta am purtat si pantaloni scurti si voi repeta figura. Sfaturilede tipul “fara tocuri, ca si asa ai gleznele subtiri” nu ma mai intereseaza. Nuca as purta tocuri, ele sunt inca numai pentru tinuta de birou, dar nu pentruca nu imi place cum imi sta, ci pentru ca nu sunt practice.
Port ce vreau, arat cum arat. Si le-as spune celor care exclama plini deemfaza « vai,cat esti de slaba ! » ca um on bun simt nu spuneniciodata asa ceva sau « vai, cat esti degrasa ! », « vai, cat esti de stramba ! » saualte variatiuni pe tema defecte fizice.
Cand ma vedeti in fusta mini, va rog sa va reamintiti cat timp mi-a luat sama accept. Si sa nu aud cat isi doresc altii sa slabeasca. Si eu am incercat sa ma ingras, nu stiticat de mult. C’est la vie!

42 Comments

  • Reply
    gorgeoux
    26/03/2006 at 9:31 PM

    Eu m-am impacat de tot cu cat sunt de grasa (!) ceva mai tarziu, dupa o vacanta in Grecia, unde o doamna de 50 de ani si de vreo doua ori tonajul meu venea la plaja cu un string invizibil si cel mai fiebinte barbat ever. Poate era un gigolo, poate nu 😉 Felicitari!

  • Reply
    jen
    26/03/2006 at 9:34 PM

    felicitari si de la mine! data viitoare cand ti se mai pare ca esti prea slaba gandeste-te la cate fete te urasc pentru asta 😀

  • Reply
    alinuca
    26/03/2006 at 11:13 PM

    si eu plangeam pe tema asta cand eram mica…mult!

  • Reply
    shalala
    26/03/2006 at 11:42 PM

    :))dap, ma gasesc in aceasta situatiune also..zilele trecute o colega ceva mai plinuta care MEREU vb despre cure de slabire, remarca in vazul celorlalte colege cu exact aceleasi probleme ca ale ei, ca ea niciodata n-a fost asa, “bat”..aratand cu degetul(da! cu degetul!) spre mine: “ca ea”..simtea nevoia sa precizeze…evidenta?
    eh si alte si alte pareri estetice intalnite pe la tine..concl e aia la carea i ajuns si tu, defilezi cu ce ai, fara jena samd.wear ur body proudfuly!:P i know i am, sic!:)

  • Reply
    zbang
    27/03/2006 at 11:11 AM

    O poza ceva cu mini si cu glezne subtiri?

  • Reply
    kod
    27/03/2006 at 11:47 AM

    nu conteaza ce cred altii…doar suntem generatia rebela, nu? tre sa te accepti asa cum esti si sa “keep walking”
    invidiosi dom’ne…ce sa mai

  • Reply
    zoso
    27/03/2006 at 3:23 PM

    glumesti, u hot!

  • Reply
    licitat
    27/03/2006 at 4:52 PM

    Nu iti face griji mai sunt si altele ca tine:
    http://images.google.ro/images?q=kate+moss&hl=ro&lr=&sa=X&oi=i

    🙂

  • Reply
    diamond
    27/03/2006 at 6:07 PM

    Stiu exact cum te simti! 🙂 Si devin enervante remarcile de genul: Daca te-ai mai ingrasa 5 kg ai arata perfect! Totusi daca tu te simti foarte bine in pielea ta nimeni nu mai comenteaza pe marginea subiectului ‘talie subtire ca a ei’.

  • Reply
    Mihai
    27/03/2006 at 11:26 PM

    Daca gasesti vreo cura de ingrasare sa ma anunti si pe mine 😛 Parerile legate de greutatea ideala, cat de groase sa fie picioarele etc. sunt simple prejudecati si daca ai pica in plasa lor te-ai lasa condusi de cei din jur. Totusi, daca te uiti 50 de ani in urma vei vedea ca femeia ideala era mai… plinuta decat cea de azi.

    Si eu ma sperii cand ma uit in oglinda acum, la 24 de ani, si mai port si doua caramizi sa nu ma zboare vantul. Daca ar fi ca nu mananc m-as bate singur, dar sunt bonav (mintal).

    So… don’t worry, be happy

  • Reply
    Subiectiv
    27/03/2006 at 11:26 PM

    join the club 😀
    e mai buna replica asta? :))

  • Reply
    LizardKing
    28/03/2006 at 6:53 AM

    Slabe…? Grase…? Fetele Mosului… important este sa va placeti voua, in interior, iar daca cei din jur fac caz, faceti-va ca nu ii auzititi. Asta este sfatul meu. -Homo hominis lupu – L’uomo è un lupo per un altro uomo – Cu alte cuvinte, gasiti-va calea si nu ascultati gurile rele… pentru ca exista prea multe guri rele… prea multe… Peace & Love

  • Reply
    zbang
    28/03/2006 at 8:52 AM

    Daca vrei sa ne cuplam?ca eu is gras?si fosta mea zicea ca din cauza mea se ingarassa si ea, iar cand luam pauza slabea.

  • Reply
    Raluca
    28/03/2006 at 9:51 PM

    Si eu eram la fel cand eram mica si tot nu reusesc sa pun cele doua kilograme care m-ar mai implini cat sa nu fiu catalogata underweight. Acasa ma straduiam sa ma ingras pentru ca nu puteam dona sange (sub 55 kg), dar aici standardul e mai jos (50), deci ma simt ok. In schimb, nu pot dona ca cica sunt suspecta de boala vacii nebune — dar asta-i alta discutie, toti europenii sunt in aceeasi oala… A, un mod subtil (?) de a mi se spune ca sunt slaba: echipa adversa s-a uitat lung la mine si mi-a cerut sa mimez anorexie la un joc de mima. Get a life, people! Parti bune: pot manca ciocolata si inghetata si alte bunatati cat incape, fara sa ma simt vinovata. A, si merg la sala sa pun fibra, nu sa slabesc. It feels good 🙂

  • Reply
    soranna
    03/04/2006 at 7:38 PM

    nici nu stii cat de tare ma doare undeva…de preferat in talpa de la pnatofi, atunci cand cineva imi spune ca sunt slaba…am fost si eu complexata de numarul kilogramelor care le plimb in fiecare zi dar mi-a trecut repede…iti spunea cineva ca e important sa te simti bine in pielea ta si ii dau dreptate…suntem FASHION! sa retii asta! :))) cate nu ar vrea sa fie slabe…la un moment dat ma enervam cind in reviste erau publicate retete pentru slabit si eu nu gaseam nici una pentru ingrasat….am urmat tot felul de tratamente cu vitamine, mancam si cate 300 grame de sunca de porc pe zi numai sa ma ingras…asta pana intr-o zi cand mi s-a facut rau…rau de tinut cure de ingrasare…asa ca am ajuns la concluzia ca e bine sa fii slaba…gadeste-te ca noi ne putem stramta hainele dar ma intreb cum ar arata o grasa cu hainele modificate!

  • Reply
    TataLuStefanCelMic
    05/04/2006 at 2:58 PM

    Foarte bine andressa, nu baga pe nimeni in seama. Ce, Ally McBeal nu e slaba? si micuta? si ce mult ne place!

  • Reply
    TataLuStefanCelMic
    05/04/2006 at 3:01 PM

    Foarte bine andressa, nu baga pe nimeni in seama. Ce, Ally McBeal nu e slaba? si micuta? si totusi ne este foarte draga.

  • Reply
    andressa
    06/04/2006 at 9:52 AM

    adevarul e ca Ally McBeal m-a inspirat! Si sunt pe cale de a-mi achizitiona un costum stil Ally – sacou si fusta foarte scurta! 😛
    Abia astept!

    ps: ce blog tare are StefanCelMic!!!!

  • Reply
    cristina
    14/04/2006 at 7:04 PM

    Si eu sunt in aceeasi categorie: sunt prea slaba. Am 44-45 kg la 1,63 si tot timpul primesc aceleasi replici: ce faci de arati asa, ce mananci… Problema e ca arat prea slaba, poti sa numeri coastele, trebuie sa cauti sanii, dar ma intreb de ce unei femei grase nu-i poti spune ce gandesti, pe cand unei tipe slabe i se arunca tot felul de intrebari. Iti zic si eu ca toti ceilalti sa te simti bine in pielea ta- ca doar atat ai si gandeste-te ce le trece prin cap plinutzelor cand ne vad. Noi putem zbura la propriu, de dulciuri nelimitate nu mai zic, de marimi mici la haine e si mai bine… Va doresc sa aratati cel putin asa cum va doriti!

  • Reply
    cristina
    14/04/2006 at 7:08 PM

    Obsesia femeilor in legatura cu silueta lor a existat dintotdeauna, fie ca este cauzata de kg in plus sau de cele in minus! Dar, dragi prietene, nu uitati ca o femeie seducatoare este aceea care stie sa faca din defectul sau un atu! Daca esti prea slaba, ar trebui sa fii bucuroasa deoarece asta si-ar dori majoritatea femeilor! In plus ai anumite avantaje: a manca orice oricand, a purta haine moderne etc.!

  • Reply
    Alexa
    06/05/2006 at 10:44 PM

    Credema, sufer de aceeasi probelma……. am 14 ani si…37 de kg :(( am incercat sa ma duc la doctot ar parintii mer spun k nu cred k am vreo probelam , probema e k la varsta mea se pune accentu atat de mult pe cum arat.

  • Reply
    Oanamaria
    04/10/2006 at 5:38 PM

    Ce taree! Citeam demult blogul andressei, dar nu m-am gandit vreodata sa las vreun comment. Dar articolul asta chiar e fain. Pt ca si eu am suferit o gramada din aceeasi problema (sunt prea slaba, zice lumea…)si e foarte fain sa vezi cati sunt ca tine si cat ii doare-n pix de asta.:)) Te face sa te simti mult mai bine cu tine insati.

  • Reply
    midoriyuzu
    27/01/2007 at 11:01 PM

    De departe cel mai oribil lucru pe care l-am auzit in legatura cu aspectul meu “subnutrit” a venit chiar din partea mamei mele care, ingrozita, mi-a spus ca arat ca venind de la Auschwitz. Trist, dar poate o sa poata accepta si ea, asa cum m-am impacat si eu cu putinele kilograme pe care le am.

  • Reply
    denisa
    23/02/2007 at 5:51 PM

    imi place foarte mult povestea ta.sunt in aceeasi situatzie si imi era rusine sa port fuste scurte ba mai mult dkt atat acum cva timp in urma purtam pantaloni pe dedesubt d blugi k s par mai grasa ……am incerkt reteta cu peritol 3 p zi si a mers d minune am 1.61 ai 51kg inainte d tratament aveam 47-48kg.tratamentu a durat 6 zile.am inceput s m iubesc din nou asta e cel mai important pentru fiecare increderea in sine ..imi iubesc corpul si ma iubesc pe mine.tot ceea c faci nu o faci pt zic altzii c slaba esti o faci pt a avea mai multa incredere in tine …….nu itzi amarii viatza incerknd s faci p altzii s t accepte traieste viatza in stilul tau si vei avea mari rezultate.intotdeauna trebuie s ai o atitudine foarte pozitiva acesta e secretul recapata_tzi increderea in propria ta persoana ….functioneaza :-*

  • Reply
    ruxy
    01/04/2007 at 3:48 PM

    FAC parte din aceeasi categorie … de multe ori ma urasc, si tot ce0mi doresk mai mult e sa fiu sanatoasa si sa ma ingras.datorita siluetei mele, multi baieti nici makar n ma observa…ba chiar akum am un prieten , de aproape 4 luni si n inteleg kum de sa uitat la mine… prietenii lui ii spun mereu k ar trbui sa ma lase k sunt SI ALTE FETE . in sf ,akum am doar 45 de kg si am 15 ani, si cred k ma voi ingrasa peste cativa ani, desi cand eram mika eram plinutza…AVETI INCREDERE IN VOI SI N MAI ASCULTATI DE LUME, PT K O FAK DOAR SA VA NECAJEASCA…

  • Reply
    lulu
    07/06/2007 at 12:21 PM

    Si eu am fost complexata pana pe la vreo 17 ani ca sunt slaba. La 170 cm aveam 50 kg si purtam doar haine largi… Toata lumea spunea ca sunt ” obosita” Apoi am inceput sa pot haine mulate…lume observa ca am un fund bombat 93 cm sani destul de maricei 90 cm si talie de viespe. Brusc din “obosita” lumea ma intreba ce fac de arat asa bine daca is model etc. La inceput credeam ca fac misto de mine asa putina incredere in mine aveam :(( Am devenit mai increzatoare si ma simt bine in pielea mea mai ales ca is f sanatoasa ma simt super sa fiu usoara……sa pot face orice cu propriul corp :de multe ori simt ca plutesc. Cei care au greutate mai mare nu au idee cum e sentimentul asta. 🙂

  • Reply
    lulu
    07/06/2007 at 12:21 PM

    Si eu am fost complexata pana pe la vreo 17 ani ca sunt slaba. La 170 cm aveam 50 kg si purtam doar haine largi… Toata lumea spunea ca sunt ” obosita” Apoi am inceput sa pot haine mulate…lume observa ca am un fund bombat 93 cm sani destul de maricei 90 cm si talie de viespe. Brusc din “obosita” lumea ma intreba ce fac de arat asa bine daca is model etc. La inceput credeam ca fac misto de mine asa putina incredere in mine aveam :(( Am devenit mai increzatoare si ma simt bine in pielea mea mai ales ca is f sanatoasa ma simt super sa fiu usoara……sa pot face orice cu propriul corp :de multe ori simt ca plutesc. Cei care au greutate mai mare nu au idee cum e sentimentul asta. 🙂

  • Reply
    anka19
    23/09/2007 at 4:52 PM

    denisa as vrea sa stiu si eu mai multe in legatura cu reteta cu peritol.am si eu complexe la fel ca si celelalte fete.am 1,64 si 46kg,pls mai multe detalii

  • Reply
    miha
    07/10/2007 at 6:33 PM

    si eu sunt in aceeasi situatie…1.72 si 53 kg…am tot incercat sa ma ingras dar degeaba…mi-e rusine sa merg si pe strada…:( desi incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca’s slaba imi este foarte greu mai ales cand altii imi zic ca sunt”femeia snur” sau “vai saraca de tine, esti atat de slabuta” de parca as fi as avea o boala incurabila.

  • Reply
    denisa
    10/11/2007 at 3:27 PM

    da…in legatura cu comentul ce lam lasat mai sus….am fost f amagita…intradevar mam ingrasat kteva kg dar pe kre leam dat jos fff repede si mai rau de atat…in urma tratamentului am avut si kteva probleme de sanatate….mia cam dereglat organismul si a durat ceva timp pana ce mi’am dat seama din ce cauza se intampla toate acestea….nu mai recomand nimanui tratamentul acela cu peritol….am incercat sa ma accept ….si imi merge mult mai bn….am urmat un tratament de o luna cu spirulina….care nu are contraindicatii regleaza organismul….dak iei medicamentul inante de masa slabesti iar dak il iei dupa masa te ingrasi…..ma ajutat mult si tratamentul acesta…..oricum important este sa te iubesti …..dak u nu te iubesti nu are cine sa o faca….va doresc multa sanatate si toate celelalte vin pedeasupra

  • Reply
    ANDREEA
    03/12/2007 at 9:26 PM

    fetelor nu va mai p langeti k sunteti slabe…ganditi-va cte k mn si ar dori sa fie k voi…pt lumea din jur niki slaba nu e bne niki grasa nu e bn dar oare ei se cred perfecti???gurile rele spun multe dar o persoana inteligenta nu va spune nikiodata esti prea grasa sau prea slaba…pacat k sunt prea putine persoane intelgente astazi in Romania…orikm…m-am obisnuit sa fiu mai grasutza si ma simt bn desi mi-as dori sa fiu k voi..asta e…tot ce conteaza este frumuestea sufletului nu a corpului…v pup.

  • Reply
    monik
    06/12/2007 at 2:33 PM

    si eu am fost atat de complexata…si inca mai sunt dar am altele pe cap

  • Reply
    monik
    06/12/2007 at 2:33 PM

    buna fetele nu mai fiti triste

  • Reply
    monica
    17/04/2008 at 9:06 PM

    am si eu aceeasi problema ca si voi. Am 33 ani, 1,58 si 43 kg, arat ca o fetita! am si un baietel de 9 ani, parca e fratele meu, nu fiul meu! mi-as dori foarte mult cateva kg! Help

  • Reply
    romina
    17/06/2008 at 1:16 AM

    mda 😐 ma aflu in aceeasi situatie…degeaba pui 2-3 kg pe tine,iar pt asta numai tu stii cat te.ai chinuit..cand le poti da jos intr.o singura zi doar prin simplul fapt ca te consumi,ca plangi cand vezi ca ceilalti nu te accepta asa cum esti :(. Uneori incerci sa treci si peste jigniri si toate rautatile celorlalti,dar cand ti se spune zilnic aceeasi chestie nu iti mai vine sa ai atat de mult incredere in tine,cel putin asa sunt eu…o persoana slaba,atat la propriu cat si la figurat! Mi.am promis d “n” ori ca ma voi ingrasa,dar cred k stiti si voi mai bine ca mine k nu ai cum sa te fortezi(asa cum zice mama),pur si simplu nu poti sa mananci pana vomiti…si tot asa o iei de la capat ! Eu am 21 de ani si arat de parca as avea 16…e cam trist,dar daca stau sa ma gandesc mai bine,imi convine mai mult asa decat sa fiu din aia cu “imbatranire rapida” 🙂 ok…pe cat de mica,pe atat de al dracului! ;))

  • Reply
    Madalina
    14/08/2008 at 5:06 PM

    Buna

    Iti citesc blogul de ceva vreme(nu regulat) si am fost suprinsa sa vad ca si tu ai avut probleme cu greutatea. In prezent eu lucrez la un material pe tema “vreau sa ma ingras sanatos”. Ai putea discuta cu mine pe aceasta tema in vederea realizarii unui reportaj? sper sa ai in continuare o atitudine la fel de deschisa. multumesc anticipat, Madalina

  • Reply
    abc
    09/10/2008 at 1:57 AM

    Sincer ma regasesc in cuvintele tale, doar ca eu nu pot scapa de acest complex. Pofta de mancare fluctuanta, kilograme care le asimilez foarte greu si le dau jos rapid … eterna poveste.
    Nu sunt foarte slaba, dar imi doresc sa ma ingras si sa mentin 5 kilograme in plus, m-as simti mai bine in pielea mea.

    Imi place blogul tau. Eu scriu pentru un site (non profit) si as vrea sa facem reciproc ceva de genul “Recommendations sau I support”. Este un site despre lucrurile bune care se intampla in Romania sau peste hotare, despre proiecte, ong -uri etc (contine doar stiri pozitive)
    Daca vrei si tu, da-mi add si mai vorbim: jumbies_world

  • Reply
    magda
    21/04/2009 at 2:25 PM

    Buna andressa,
    Foarte interesanta postarea ta. aceeasi problema o am si eu. Imagineaza-ti ca eu aveam 1,70 de 45 de kg. Eh…acum chipurile m-am mai ingrasat..cica am 50 de kg
    Treceam in fiecare zi prin aceleasi chinuri. La fiecare pas mi se reamintea ca mai trebuie sa am cateva kilograme in plus. Pana si oamenii straini ma opreau pe strada sa-mi spuna asta. Si stii ceva? chiar ai dreptate…albul nu ingrasa…asa cum negrul nu slabeste. Daca dulciurile sau pastele nu ingrasa, de ce ar ingrasa albul. Uneori, imi era teama sa ies din casa, nu pentru ca eu eram nemultumita de felul in care aratam, ci pentru ca lumea era nemultumita. Si…de ce trebuie sa multumesc eu lumea prin felul in care arat? Cu ce ma multumeste lumea pe mine?
    Asa ca nu am renuntat nici la blugi stramti, nici la fustite,nici la pantofi cu toc…Ma simteam tare bine ca aveam in jurul meu persoane care radeau de mine pentru felul in care arat, in schimb ele mancau o frunza de salata la 2 zile si alergau prin parcuri pana le iesea inima din piept, doar ca sa mai dea cateva kilograme jos.
    Chiar si asa, am un sot,o familie frumoasa, un job.
    Concluzia a ceea ce scriu eu aici, este sa nu va luati niciodata dupa gura lumii..nu fac decat s aimprastie rautate si venin.

  • Reply
    Vlada
    15/05/2009 at 5:14 PM

    eu acum stau si plîng …nu mai pot…..mam dus chiar azi la medic ca iam spus mamei…insa ei spuneau ca sunt normala nu stiu ce……eu însa nu-i cred…m-am saturat

  • Reply
    irinuk
    29/06/2009 at 8:05 PM

    Gagici, mai slaba ca mine nu cred ca sunteti. am 1.65m si 43 kg. Si eu am plans candva, uneori am si acum momente cand mor de ciuda ca stau hainele de pe mine ca pe gard, si unde ma duc aud comentarii in urma mea. Ei si? Lumea vorbeste…daca esti plinuta te fac batoza, daca arati bine tot gasesc ei ceva de comentat. Asta e fetelor, asa e lumea de cand e ea. Imi aduc aminte cand am ramas insarcinata, toti ziceau ca-s nebuna, inconstienta, ca am sa nasc un copil handicapat…..eu plangeam ca o proasta pana cand……am nascut cel mai frumos si mai dolofan -4kg la nastere baietel si pe deasupra dupa un an am mai facut o zeita de fetita na…..ca sa fac in ciuda la toti. Acum cand ies in parc cu puiutii, aud numai -vaiiiiii ai vazut ce fetita frumoasa? Si pt ca Dzeu m-a iubit, seamana cu taticul ei -f inalta si bine dezvoltata.
    Sanatate sa fie fetelor, sa fim iubite, si sa ne bucuram de viata, si noi suntem oameni ca toti ceilalti. Citisem undeva o cugetare care mi-a ramas intiparita
    ERAM TRISTA CA N-AM PANTOFI, dar am intalnit o tanara care N-AVEA PICIOARE!! E?????????? SE POATE SI MAI RAU DECAT NOI! FRUNTEA SUS!!!
    irynuk 26 ani. ID – fsupermami

  • Reply
    laura
    20/01/2010 at 8:49 PM

    buna!ma numesc laura am aproape 15 ani j 45 d kilograme la 1’64.aceiasi problema toata lumea imi reaminteste zi d zi k sunt slaba.d multe ori ma gandeam k ar fi fost m bn s n m nask.dar la urma urmei toti avem dreptul la viata!port j blugi stramty j fuste mini j ce vreau ew pt k pot.q toate k unele pers.imi spun k arat bn ew am impresia k zik aja s m inkurajeze.kand m uit in oglinda imi vn s turbez.mai ales kand vad alte fete k arata destul d bn.ew d ce n pot fi aja.aj da orice s fiu mai plinuta.dar asta e trb s ma accept aja qm sunt.v besk avety grija d voi.

  • Reply
    claudia
    30/08/2011 at 2:29 PM

    eu abia akm am vzt povestioara asta a trecut ceva timp vad ca sunt comurii din 2006,2007 eu eram mai micuta atuncii si eu sunt slaba am 1,55 si 40 de kg vad ca sunt multe fete slabutzee, si eu ma cred slaba raw dar nu sunt am forme sanii,fund prietenii care imi spun ca sunt bine asa cum sunt ,dar desigur ca eu nu ii cred mama imi spune ca sunt frumoasa asa slaba si am doar 16 anii am sa ma mai ingrasii kand oi mai creste ,prietenul meu imi spune ca nu sunt slaba si daca masi mai ingrasa nu miar sta bn …akm depinde si de parintiii,ai meii cand erau tineriii erau slabii amandoi si akm sunt doi dolofanii si mama si tata cun o ft de 21 de ani care ee mai slaba ca mn mama asa mia sp si are si copil decii daca asa suntem noi si nu avem ceface asta eee dar ca eu stiu ca sunt iubita asa cum sunt si nu ma consider slaba asa sa faceti si voi nu va consideratii slaba pt ca nu sunteti

  • Leave a Reply