Diverse

tzurtzuri

Imi retrag vorbele taioase adresate celor care posteaza despre vreme deoarece… azi trebuie sa marturisesc ceva.
Este al dracului de frig in Bucuresti. Sicand spun ca e frig, vreau sa spun ca dupa ce am stat in frig 30 deminute, acum ma incalzesc la o bere ce are cam 4 grade Celsius. Rasfat!
Am descoperit ca exista un anumit nivel on the termometer of crappy weather,nivel la care oamenilor nu le mai pasa cum arata. Vor doar sa nu leinghete creierul. Pentru mine temperatura la care nu imi pasa cum arateste intre foarte cald si foarte frig. Basically – vreau doar sa-mi fiebine!
Am stat sa astept un autobuzimpreuna cu un prieten si pentru ca autobuzul nu mai venea si noi nu nemai simteam diverse parti ale corpului: veverita, elefantul etc amiculmeu l-a sunat pe un tip sa vina sa ne ia cu masina. Cica in 10 minutene salveaza. Ok zicem si lasam sa treaca autobuzulmult-asteptat pe langa noi , ca doar venea ala cu masina. Ne maiingheata o emisfera cerebrala cand suna omul cu masina sa ne spuna ca..a uitat dar nu e cu masina! A uitat – adica a cautat masina in parcare pana sa-si aduca aminte!
Nota: de luat caciula mult mai groasa. de luat manusi (pierdute). de stat in casa mai mult.
Special thanx to Agentu.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  spectatorul
  06/01/2006 at 12:13 AM

  ma bucur ca nu sunt singurul care a inghetat in seara asta asteptand 16 si 34 🙂

 • Reply
  v
  06/01/2006 at 1:47 AM

  a-ha!!

 • Reply
  :)
  06/01/2006 at 10:24 AM

  mei, vremea is just great…vezi partea buna si nu mai fi ipocrita. du te la insemnarea cu vremea, re posteaz o si cere scuze la toata lumea :D…poate te mai incalzeste

 • Reply
  andressa
  06/01/2006 at 1:43 PM

  welcome to sarcasm. you will love it here!

 • Leave a Reply