Diverse

tizele mele si site-urile lor

Cred ca secretele Andreei Balan spun totul despre ea:

Secretele Andreei Balan:

 • Nu face nimic sa-si protejeze vocea. Manancainghetata – cand e nervoasa. “Mi s-a mai intamplat uneori sa fiu ragusitain ajunul unui spectacol, dar am incercat sa speculez acest lucru in favoareamea, dand alt timbru vocii mele”.
 • Are vise ciudate, anumite secvente din viata care, in somn, nu mai au nici olegatura cu realitatea.”O data, dupa ce am stat mai mult timp in fata calculatorului, am visat ca eram personaj dintr-un joc, trebuia sa fug, caci m-alergau unii cu pistoalele cu laser. Tin minte ca m-am trezit in momentul in care trebuia sa omor pe cineva.”
 • “Sunt credincioasa, dar cu chestia asta nu trebuie sa te lauzi. Ar trebui sa spun ca nu sunt! In copilarie, bunica ma lua cu ea la biserica din sat, dar de cand cu muzica, n-am mai intrat de mult intr-o biserica…”
 • Mama Andreei spune despre ea ca este o fire optimista, sociabila si extrem deprietenoasa. “A stat cu cheita de gat din clasa intai, povesteste ValeriaBalan, tot timpul singura, si acasa, si la scoala…”
 • “Nu-s uituca, sunt imprastiata. Noroc ca am parintii langa mine…”
 • “Tot timpul ascult muzica, de la televizor sau de la casetofon. Daca aud o melodie care-mi place, incep s-o fredonez”. Dintre cantareti ii plac Mariah Carey si Celine Dion, iar de la noi Catalina si Loredana.Dintre actori, ii prefera pe Brad Pitt si Leonardo di Caprio. Filmul care-a impresionat-o cel mai mult este Titanic”.
 • Daca ar fi putut s-aleaga, i-ar fi placut sa traiasca in sec. XV, “cand erau cavaleri care se duelau pentru dragostea unei femei, cand domintele umblau cu corsete, in rochii lungi, cu crinolina…”

Andreea Antonescu e sadica. Pe site-ul ei ascultam colinde cantate de ea fara a aveaposibilitatea sa putem opri sunetul. Cel putin eu nu am gasit butonulin cele 15 secunde cat am rezistat ororii… Iata ce aflam despre ea din biografie:

Dintre vedete o admira foarte mult pe Pamela Anderson : “Imi place cum arata, ca a reusit sa faca ceva cu viata ei, ca dintr-o necunoscuta a ajuns femeie fatala dorita de foarte multi barbati din lume.” O fire foarte ambitioasa Andreea Antonescu hotaraste sa-si creeze propria cariera muzicala cantand solo sub numele de AndreEA. Are loc o schimbare “profunda”:look, stil muzical, aspiratii. AndreEA a acceptat pana la urma sa pozeze in PLAYBOY, realizand una dintre cele mai spectaculoase pictoriale de pana acum: ” Acum mi-am dat seama ca e cazul sa fac si acest pas si mi-ar face si bine, pentru ca acest lucru se contopeste foarte bine cu imaginea pe care vreau sa o adopt. Este, de fapt, trecerea mea de la copil la femeie.”

Totally…

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  senseless
  06/01/2006 at 9:39 PM

  Nu imi vine sa cred ca din cauza ta am intrat pe siteul Andreei Antonescu. Clickul mouse-ului meu a fost intinat pe vecie!
  Concluzii:
  1. Foarte adevarat nu exista buton de stop al ororii
  2. Jur ca eu cant mai bine de atat colinde sau orice de fapt. Oricum sigur as esua caci imi place in public sa am toate hainele pe mine 😀

 • Leave a Reply