Diverse

pick up guide

Inainte de first date.
Pick up lines and such. 

Jerry Seinfeld facea misto de cei care claxoneaza dupa femei frumoase. La ceva asteptati? Sa alerge dupa masina voastra? Sa vina sa vorbeasca cuvoi cand sunteti la volan ?

1. Staring is not enough.

Eu patesc mereu sa fiu fixata de cate un tip. Un tip care se uita la mine, zambeste, ridica din sprancene…Asa si?? Am ceva intre dinti? Mi s-aintins rimelul? What ?
Am cateva exemple numai de azi: un tipcare ramasese cu gura cascata cand eu eram la masa cu o prietena. Il intreb daca e ceva in neregula, spune nu si se uita in continuare. Pana la urma am plecat. 
Sigur, unii se asteapta la un feedback, dar… get over yourselves!

2. Daca vreti actiune, treceti la actiune!

Acum cativa ani mergeam pe strada cu o prietena. din autobuzul care treceape langa noi, un tip imi facea cu mana. Am inceput sa rad. Tipul a coborat la prima, a alergat inapoi pana la mine si mi-e cerut numarul de telefon. Evident ca i l-am dat. Cine nu i l-ar fi dat??

3. In cel mai rau caz, va refuza.
Eu m-am ridicat de pe o banca in parc sa-i cer numarul de telefonunui tip foarte dragut care citea… Ce mi-a spus? Ca are prietena! Amsupravietuit. Daca nu as fi intrebat, as fi ramas cu un gust amar…

4. Replici.
Fii tu insuti, nu incerca replici citite pe internet. Mie mi-a spus untip pe strada “Buna cat e ceasul imi dai si mie numarul tau de telefon?” Flit. Daca nu te place cand esti tu insuti/insati, nu merita mai mult efort – e o persoana diferita detine sau nu e disponibila.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Victor cel Cuceritor
  01/01/2006 at 11:53 PM

  si toata experienta asta unde te-a dus pana acum? 🙂

 • Reply
  andressa
  02/01/2006 at 12:10 AM

  still dating. vezi post mai vechi 😛

 • Reply
  Vivi
  02/01/2006 at 8:36 AM

  Eu tin cu baietii timizi si de data asta, desi iti dau dreptate. 🙂

  Fac parte din categoria celor carora le vine foarte greu sa ia initiativa. Na, ce vrei, asa suntem noi mai timizi. Ne asteptam sa fim in rolul celui dupa care te-ai dus tu si i-ai cerut numarul de telefon. 🙂

  S-ar putea sa fie si din cauza ca in principiu ma enerveaza un pic jocul asta clasic de-a soarecele si pisica, de-a numerele de telefon si date-urile cu oameni mai mult sau mai putin intamplatori. Imi plac povestile care nu respecta regulile.

  Asa ca, baieti timizi de pretutindeni, hang on! O sa vina si ziua noastra. 🙂 Daca totusi reusiti sa aplicati regulile Andreei, go for it, ca sunt bune! 🙂

 • Reply
  andressa
  02/01/2006 at 10:37 AM

  stii.. te-am vazut in blogosfera… pari foarte dragut.. nu ai vrea sa-mi dai id-ul de mess… poate mai vorbim… ? 🙂

 • Reply
  tuvia
  02/01/2006 at 12:43 PM

  mha, aia cu ceasu cred ca the most antique pick-up line.. si pe bunica-mea au agatzat-o asa 🙂

 • Reply
  rebel
  18/04/2006 at 5:57 PM

  hmmm

  mi-am pus si eu intrebarea asta… daca “pick up lines”-urile sunt destul de “destepte”… poate nu sunt din enciclopedii scoase, dar baietii de la electronica in proportie de 80-90\% sunt destepti si le merge mintea, deci “lines”-urile nu ar fi… ” cu ceasuri”, problema lor e ca sunt 90\% din categoria “Vivi” (vezi comentariile la topicul asta).
  pacat de ei.

 • Reply
  andressa
  18/04/2006 at 6:03 PM

  e si o chestiune de.. chemistry!
  da, pacat daca sunt persoane interesante [daca tu zici ca Vivi e exemplul 🙂 ] , si cu fetele e la fel…
  uneori trebuie sa incerci si intr-o poate o sa iasa…
  eu merg la jeg tot timpul! :))

 • Leave a Reply