Diverse

Coldplay – Yellow

De ieri sunt convinsa ca undeva intr-o carte prafuita desprestrategii de imagine, publicitate etc scrie, cum scrie undeva ca lemnulpluteste pe apa sau ca apa fierbe la 100 de grade Celsius, ca galbenul sugereaza prietenie, siguranta, caldura, poate chiar financial skills…
Cautando anumita banca mi-am dat seama ca in mod obisnuit trec pe strada farasa ridic privirea, sa ma uit cu atentie pe langa ce trec. De exemplu,am observat ca de cand treceam uitandu-ma in balti, inca treietaje fusesera ridicate la o cladire pe langa care trec in drum sprebirou…
Trec deci pe langa banci si, asacum scrie in manualele de publicitate, retin numai fotografii,slganuri, culori sau arhitectura / designul interior. Si m-am trezitieri ca nu stiu incotro sa apuc spre Banca Transilvania pentru ca areculori dominante negru si galben – la el ca Raiffeisen Bank sau BancaRomaneasca , si mai e si Piraeus – galben si albastru – pentru mine eacelasi lucru, in balti se reflecta la fel….
In cartier se deschisese o noua bancagalben cu negru – era Banca Romaneasca. Pe colt, pe Ion Campineanu,unde era BRD e tot Banca Romaneasca. la Unirea la parter e.. Piraeus!
Nu sunt un consilier de imagine dar ce e cu galbenul?Banca Romaneasca si Transilvania arata la fel! Macar recunoscRaiffeisen dupa fotoliile rosii… Daca as sfatui o banca, eule-as alege portocaliu. Sau exista oare deja una cu portocaliu?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Gabriel Nita
  04/01/2006 at 1:20 PM

  Bineinteles ca exista: ING SelfBank! Mai portocaliu de atat nu se poate…

 • Reply
  andressa
  04/01/2006 at 1:27 PM

  mda. ok, ok, atunci.. verde! exsta si verde ? 😛

 • Reply
  Gabriel Nita
  04/01/2006 at 2:26 PM

  Nu exista… e o idee!

  Dar neaparat sa fie de un verde crud, nu de culoarea “verzisorilor”

 • Reply
  senseless
  04/01/2006 at 5:58 PM

  Exista si cu verde cel putin una: SanPaolo

 • Reply
  andressa
  04/01/2006 at 7:03 PM

  incursiune in oras, si OTP Bank tot verde… atunci… mov?

 • Leave a Reply