Uncategorized

pimpin jeans

Mi-am luat pimpin jeans.
 
I-am ales in 5 minute. Asteptam un telefon, eram langa un magazin, am intrat am cerut masura mea, am probat, am cumparat.
 
Am trecut asadar o mare bariera psihologica: minimum 3 nasturi la blugi (la shlitz).
Pe vremea mea, cand incepusera sa se gaseasca blugi la noi, cand nu mai aducea matusa din Turcia perechi pe care scria cu litere colorate “BIG STAR”, ci gaseai in magazine la noi, blugii aveau fermoar la shlitz.
A urmat moda blugilor in carouri – ce vremuri tulburi!
Atunci au aparut parca si nasturii la shlitz si erau la numar 5! Talie relativ inalta.
Cand marcile tip “Osav”, “Komina’ sau alte super-no-name-uri au fost coplesite de Little Big (ok, erau si Litle Big, Litlle Big etc) au aparut blugii cu 4 nasturi. Revolutie!
 
Multa vreme ei au domnit pe piata blugilor, iar acum 2 ani am asistat la o noua revolutie: aparitia blugilor cu trei nasturi. Mie mi se parea mult prea provocatori pe vremea aia, acum cei cu 4 nasturi mi se par de pensionari.
 
Si-uite asa am ajuns in zilele noastre… Eram la magazin si probam blugi – cu 3 nasturi – cand vanzatoarea zice sa incerc un nou model. Zic “ok”, mi-i da si – consternare – blugii aveau doar 2 nasturi!! Inca un pic si se vedea si lenjeria (minuscula si ea)! Ma simteam in fundul gol. Daca va intrebati cum este poibil ca blugi ce o talie atat de joasa sa stea pe o persoana, aflati ca si eu ma intreb acelasi lucru!
Dar se poate!
 
Acum mi-am luat un model de tipa cu formatie. Adica stramti si cu talie ridicol de joasa. Am un fermoar de – atentie – 2cm!! pot sa-l tin deschis, oricum nu se vede!
Peste acest micro-fermoar am un nasture. Practic blugii incep la vreo 7cm sub buric. Cred ca am invins o noua bariera psihologica, dupa cum va spuneam.
Urmatoarea bariera psihologica sunt chestiile alea de piele pe care le poarta cowboy-i peste pantaloni: cum purta Aguillera in “Dirty”. Adica pantaloni fara fund.
 

No Comments

Leave a Reply