Uncategorized

oi

Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma bucura nespus sa vad ca sunt si alti oameni total zapaciti pe lumea asta. Mai ales dupa ce o ora am incercat sa gasesc cea mai buna solutie pentru a taia pe jumatate 20 de pagini A4: cu foarfeca, rigla sau cutter ? Sigur, respectul de sine scade cand observ ca imi ia enorm de mult timp ca fac cele mai simple chestii asa ca imi ramane doar sa ma bucur de prostia altora.
 
Eram la CEC sa platesc o factura cand la ghiseul de langa mine se aseaza o cucoana care ii spune functionarei: “As dori sa ridic un colet!” Am crezut ca lesin de ras. Nici macar eu, mama si tata incurcaturilor nu am vrut sa ridic colete postale de la CEC.
Era o femeie de vreo 40 de ani, frumos imbracata si vesela. Functionara a clipit rar “Clipoc, clipoc” si a zis: “Poftim?”. “Un colet”, repeta duduia si functionara ii raspunde “Dar aici sunteti la CEC!”
“Da, stiu. Sa va arat ce am am primit in cutia postala” si scoate un biletel pe care scria probabil ca trebui sa ridice ceva de la Mesagerie. Incredibil. Bine, poate eram si foarte obosita, dar mi s-a parut geniala faza. A lamurit-o pana la urma femeia din spatele ghiseului ca la CEC nu ridici colete sau recomandate, ca CEC vine de la Casa de Economii – se lucreaza cu banii, doamna, nu cu scrisori!
Si a plecat zapacita.
 
O alta a venit sa deschida un depozit la CEC. Si intreba chestii de genul “Si daca mai am un depozit la dvs, il va afecta?” – De pe ce planeta vin oamenii astia ? Adica, da, nu te nasti stiind care e dobanda si unde se platesc impozitele, dar sa nu intelegi ca poti avea niste depozite in paralel la aceeasi banca mi se pare de necrezut.
 
ps: ma simt bine sa stiu ca sunt si alte oi pe lumea asta.
pps: cand nu scriu zilnic inseamna ca am foarte mult de lucru. ceea ce e trist.

5 Comments

 • Reply
  v
  15/12/2005 at 2:12 PM

  da, unii oameni nu stiu by default ca pot sa aiba depozite in paralel la aceeasi banca. urit din partea lor.

 • Reply
  andressa
  15/12/2005 at 2:15 PM

  bai, n-ai umor.

 • Reply
  v
  15/12/2005 at 5:30 PM

  nici n-am vrut.

 • Reply
  andressa
  15/12/2005 at 6:26 PM

  adica tot postul era tocmai referitor la acele lucruri pe care tu le stii, altii nu le stiu – si asta poate fi amuzant. crezi ca a fost corect sa se rada la banca de mine cand completasem primul ordin de plata si nu-l stampilasem? mie nu mi s-a paraut. dar pt aia era amuzant. la fel si pentru mine a fost haios ca tipa nu stia de conturi paralele. uite, acum am explicat poanta… la naiba….

 • Reply
  v
  17/12/2005 at 5:59 PM

  vidal are niste zile proaste… (ai voie sa rizi :))) si-ti zic eu dupa aia cum m-am simtit)

 • Leave a Reply