Uncategorized

oferte de sarbatori

Trec in fiecare zi pe langa DOMO. E chiar langa blocul meu si in drum spre metrou / autobuz / masina ma uit in vitrina. Am observat de ceva vreme un panou cu poza unei tipe vesele imbracata cu o fusta colorata. Nu am citit textul pentru ca nu ma interesa sa cumpar nimic de la ei si deci ma gandeam ca nu are rost sa stiu ofertele lor.
Pana la urma am citit si cele cateva randuri si text si am zambit: daca iei un sistem audio sau nu mai stiu ce la un pret exorbitant primesti cadou un cd cu o ilustra necunoscuta. Adica o individa de care nu am mai auzit in viata mea – tipa cu fusta colorata. Poate sunt eu ciudata – dar oferta speciala nu ar trebui sa te faca sa vrei mai mult decat de obicei sa cumperi ce vand ei? Si daca e asa – cum te convinge un cd de 200 000 de lei sa cumperi ceva de 20 milioane?
 
Ieri mi-am luat blugi. revin la asta. Aflu la casa ca au o oferta speciala: daca iei produse de pese 4 milioane primesti un breloc! Un breloc. Un breloc de 2 lei, fie vorba intre noi, ca nu am vazut un briceag elvetian in cutia cu brelocuri, ci niste porcarii de taraba. “Un breloc? Mai vreau trei perechi de blugi, nu pot sa ratez ocazia sa-mi atarn asa ceva la chei!”
 
 

3 Comments

 • Reply
  Subiectiv
  21/12/2005 at 1:57 PM

  vezi ca sint pe la universitate, prin zona, niste magazine… daca te tine buzunarul. Lee Cooper si inca unul… la ala de linga Sala Dalles cumperi o pereche de blugi cu 190 de lei si primesti una de 90 de lei gratis… :))
  eu n-am cumparat 😀

 • Reply
  andressa
  21/12/2005 at 2:21 PM

  cu tine nici nu mai vorbesc! de ce nu ma aflu printre blogurile urmarite (see your post)??

 • Reply
  Subiectiv
  21/12/2005 at 5:49 PM

  lol :))
  heh.. lista o updatez foarte rar. de aia.

 • Leave a Reply